Νέα πρόκληση ο Άδωνις Γεωργιάδης: Πάρτε 400 ευρώ που κάθεστε σπίτι και πολλά σας είναι.

0
538

Δεν πέρασαν δυο μήνες από την προηγούμενη δήλωση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις, ότι κάποιος επιβιώνει με 200 ευρώ, χθες στο δελτίο του MEGA με τον Νίκο Ευγγελάτο επανήλθε λέγοντας ότι εκατομμύρια εργαζόμενοι που ξαφνικά βρέθηκαν σε υποχρεωτική «αργία» σπίτι τους λόγω κορωνοϊού, θα μπορούν να ανταπεξέλθουν με 400 ευρώ, με το επιχείρημα ότι «κάθονται στα σπίτια τους!»

Σε αυτή την προκλητική δήλωση κατά όλων των πολιτών που ενώ είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν εν οίκω, τα έξοδα «τρέχουν», όπως τα πάγια, ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, διατροφή, φόρους, δόσεις, ή για τους οικογενειάρχες, φροντιστήρια, ξένες γλώσσες  ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι το επίδομα των 400 ευρώ είναι αρκετό!

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τα 400 ευρώ «Αυτό, πάντως, καταλαβαίνετε ότι για πάρα πολλούς εργαζόμενους είναι πολύ κάτω από τα χρήματα που έπαιρναν κάθε μήνα» απάντησε «Θα κάνουμε κ άλλα ευεργετικά μέτρα που θα αναστείλουν τις υποχρεώσεις των πολιτών. Παράλληλα, μένουμε σπίτι μας, τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα»

Αναρωτιόμαστε αν θα εφαρμόσει το ίδιο και στον εαυτό του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here