Νέες Αποκαλύψεις για το Σκάνδαλο της αποστολής όπλων στην Ουκρανία.

0
256

Τα τρία ψέματα του Παναγιωτόπουλου για τα όπλα στην Ουκρανία. Αντί να απολογηθεί στη Βουλή για τις αδιαφανείς διαδικασίες, βάφτισε…«δρομολόγια με στάσεις» τις έξι αποστολές.

Τα τρία ψέματα του Παναγιωτόπουλου για τα όπλα στην Ουκρανία

Σε κρεσέντο ψευδολογίας επιδόθηκε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να καλύψει τις μυστικές αποστολές όπλων στην Ουκρανία, που έφερε στο φως η «δημοκρατία».

Προκληθείς από την αντιπολίτευση, η οποία ζήτησε μετ’ επιτάσεως εξηγήσεις, μετά και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας, που αποδεικνύει – αν μη τι άλλο – την ύπαρξη σοβαρών σκιών οι οποίες οφείλουν να διερευνηθούν με ταχύτητα και διαφάνεια, ο Yπουργός Εθνικής Άμυνας επιβεβαίωσε…διαψεύδοντας το ρεπορτάζ.

Τορπίλη» σε Αιγαίο και Μεσόγειο η αποστολή ελληνικών όπλων

Όπως ανέφερε, «υπάρχει ένα πρωτοσέλιδο εφημερίδας που λέει πως στείλαμε έξι φορές όπλα. Οχι. Αυτά που στείλαμε πήγαν με έξι δρομολόγια. Αυτό είναι όλο. Ό,τι συμφωνήθηκε χρειάστηκε έξι δρομολόγια για να μεταφερθεί».

Συνέχισε, μάλιστα, αναφερόμενος στις στάσεις που έγιναν, λέγοντας πως ένα C-130 «Κάνει στάσεις σε διάφορα σημεία και μαζεύει, στέλνει. Μπορεί 400 Καλάσνικοφ να μπαίνουν σε πέντε κιβώτια, αλλά να πάρεις και από άλλες στάσεις ανά την Ευρώπη πολλά και διάφορα, μέχρι να γεμίσει το C-130».

Καρβουνόπουλος: Στείλαμε όπλα στην Ουκρανία, που φτιάχνει κινητήρες για τουρκικά ελικόπτερα - Aftodioikisi.gr

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η επιλογή του να ακολουθήσει την τακτική της επίθεσης στην Aντιπολίτευση, καταλογίζοντάς της «μένος» και «επαναλαμβανόμενο σόου».

Μάλιστα, άφησε αιχμές για τα κίνητρα των κομμάτων, αναφέροντας πως «δεν ξέρω τις δυνάμεις πίσω από αυτό». Μόνο που ο Υπουργός, αντί να απολογηθεί για τις αδιαφανείς διαδικασίες που ακολούθησε η κυβέρνηση σε ένα τόσο κρίσιμο και Εθνικής σημασίας ζήτημα, όπως η αποστολή στρατιωτικού υλικού σε μια ξένη χώρα και η εμπλοκή σε έναν πόλεμο, επέλεξε την παραπλάνηση και τις μισές αλήθειες.

Τι προσπάθησε να διαστρεβλώσει ο Υπουργός με το ρεσιτάλ ψεμάτων που έδωσε στη Βουλή;

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here