Νέο βίντεο κλιπ της J Lo!

0
366

Η 43χρονη Λατίνα superstar Jennifer Lopez επιστρέφει, πιο σέξι και εκρηκτική από ποτέ με το «Live It Up» που προβάλλει το MTV.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν με τα «On The Floor» και «Dance Again», η J Lo συνεργάζεται για ακόμη μία φορά με τον Pitbull και ουσιαστικά το «Live it up», το οποίο κινείται σε έντονα χορευτικούς και pop ρυθμούς, προαναγγέλλει και την δισκογραφική επιστροφή της Jennifer Lopez με ολοκαίνουριο studio album!

Η παραγωγή του τραγουδιού ανήκει στην ίδια και τον παλιό συνεργάτη της Red One ενώ η μουσική είναι του Alex Papaconstadinou ( να κι ένας Έλληνας επιτέλους).

Το video clip του «Live It Up», σκηνοθετήθηκε από τον Jessy Terrero και γυρίστηκε στις παραλίες του Fort Lauderdale της Florida.

Η Jeniffer Lopez γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1969 στο Κασλ Χιλ του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη. Ο πατέρας της ήταν τεχνικός κομπιούτερ κι η μητέρα της δασκάλα δημοτικού. Έχει ακόμη δύο αδελφές.

Από τα 5 της έκανε μαθήματα τραγουδιού και χορού. Ήταν επίσης πολύ καλή στη γυμναστική, το τένις και το σοφτμπολ. Η καριέρα της άρχισε με το «Living Color» μετά από πολύ αγώνα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here