Νέο Προεκλογικό Σποτ ΣΥΡΙΖΑ: ΠΩΣ να κάνεις την δουλειά που ονειρεύεσαι; Ή να συνεχίσεις να την ονειρεύεσαι;

0
209

Η εργασία των νέων είναι το θέμα του νέου σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που «ανέβασε» ο Αλέξης Τσίπρας στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο της ψηφιακής καμπάνιας «Χάου Του».

«Να κάνεις τη δουλειά που ονειρεύεσαι; Ή να συνεχίσεις να την ονειρεύεσαι;»γράφει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραθέτοντας το σχετικό θεματικό βίντεο με τίτλο «Πώς να κάνεις τη δουλειά που ονειρεύεσαι».

Σε αυτό επαναλαμβάνονται οι βασικές προτεραιότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα εργασιακά: άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, «αλλά πλέον εν μέσω πληθωριστικής κρίσης και η θέσπιση μηχανισμού ετησιας τιμαριθμικής αναπροσαρμογής, επομένως για το τρέχον έτος με πληθωρισμό 10% ο κατώτατος μισθός θα πάει στα 880 ευρώ».

Επιπλέον, «κατάργηση νόμων Χατζηδάκη, η επαναφορά ρυθμίσεων για την αιτιολογημένη απόλυση, για το οκτάωρο, για τις βασικές αρχές των συλλογικών διαπραγματεύσεων, για τη δήλωση των ωραρίων και των υπερωριών, η επανίδρυση του ΣΕΠΕ. Και η σταδιακή εφαρμογή του 35άωρου χωρίς μείωση των αποδοχών».

Με ευρηματικό τρόπο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει το πρόβλημα εύρεσης εργασίας των νέων:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here