Νίκος Καπραβέλος: Εθνική Κρίση! Χάθηκε ο έλεγχος στις ΜΕΘ και είναι μη διαχειρίσιμη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη.

0
388

Ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Καπραβέλος στο Kontra News 10.

► Μιλάμε για Εθνική Κρίση

► Χάθηκε ο έλεγχος και η πίεση είναι αφόρητη

► Μη διαχειρίσιμη η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη

► Αυξάνει επικίνδυνα ο αριθμός των θανάτων

► Διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ είναι τριτοκοσμική και Κατάρρευση του Συστήματος Υγείας

Υ.Γ. Αντιδρούν στην παράταση της επίταξης οι ιδιώτες γιατροί.

Για μαζική παραίτηση από τον θεσμό των οικογενειακών γιατρών, αν δεν απαλλαγούν άμεσα από την επίταξη ή δεν εφαρμοστεί μια μορφή rotation για την επιλογή και άλλων γιατρών για να τους αντικαταστήσουν, κάνουν λόγο οι γιατροί που έχουν επιταχθεί.

Οι γιατροί αντιδρουν καθώς την ερχόμενη βδομάδα λήγει ο μήνας της επίταξης και παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία των επιταγμένων γιατρών παρουσιάστηκαν στα νοσοκομεία και τίμησαν το καθήκον τους, δεν προτίθενται να δεχτούν την διαφαινόμενη παράταση της επίταξης των υπηρεσιών τους.

Μια τέτοια εξέλιξη εκθέτει ανεπανόρθωτα την Κυβέρνηση, που επέλεξε επιτάσσοντας τους γιατρούς, την ευθεία επίθεση στους ήρωες της σύγχρονης εποχής που, εκτός των Δημόσιων Νοσοκομείων, έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν τον αγώνα τους για την στήριξη και την φροντίδα των ασθενών του κορωνοϊού κατ’ οίκον, αποσυμφορώντας έτσι τα Δημόσια Νοσοκομεία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται όμηροι του επικοινωνιακού κρεσέντου της Κυβέρνησης με την επίταξή τους, αντί των μέτρων που είχαν προταθεί από πλευράς τους. Να σημειωθεί η αφωνία του ΙΣΑ, που έχει απογοητεύσει το σύνολο των γιατρών, καθώς φαίνεται ότι αντί να υποστηρίζει το δίκαιο των μελών του, συντάσσεται με την Κυβερνητική προπαγάνδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here