Ναζιστικός Εφιάλτης στην Ουκρανία: Επίθεση στην Εισαγγελία Κιέβου από τον Νεοναζί αρχηγό του «Δεξιού Τομέα» Alexander Muzychko.

0
286

Βίντεο από το αρχείο του «netakias.com». Το ημερολόγιο γράφει 28 Φεβρουαρίου 2014 και από το δελτίο του Alpha, προφητικά ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φίλης αναφέρει στο απόσπασμα «όταν εκτρέφεις του αυγό του φιδιού, θα το βρεις μπροστά σου».

Δείτε το άρθρο εκείνης της ημέρας:

Αυτούς υποστηρίζει η Ελληνική Κυβέρνηση και πρώτος ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς που τα βλέπουν όλα «καλώς καμωμένα» στην Ουκρανία, τα βίντεο όμως που μεταδίδονται από τα εκτός δυτικού ελέγχου ΜΜΕ, είναι αποκαλυπτικά για το τι συμβαίνει στη χώρα.

Ο ακροδεξιός ηγέτης Alexander Muzychko και το κυριότερο, μέλος της κυβέρνησης της  Ουκρανίας, επιτέθηκε με βρισιές και σφαλιάρες σε τοπικό εισαγγελικό λειτουργό.

Ο Alexander Muzychko, είναι αρχηγός του Ναζιστικού «Δεξιού Τομέα», και στο βίντεο που ο ίδιος ανέβασε ως τρόπαιο, δέρνει δικαστικούς υπαλλήλους που βρήκε στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα στο Κίεβο, ο οποίος δεν ήταν εκεί για να τον δεχθεί τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ο Muzychko που είχε πολεμήσει στην Τσετσενία και είναι υπεύθυνος για το θάνατο πολλών ανθρώπων που είχαν την ατυχία να είναι Ρώσοι, απείλησε τους υπαλλήλους του γραφείου ότι θα τους σύρει έξω και θα τους κτυπήσει σαν ζώα.

Υ.Γ. Γ. Φίλης: Η Ουκρανία θα πέσει-Οι Ουκρανοί θα ηττηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here