ΝΕΑ ΑΝΕΙΠΩΤΗ τραγωδία στην περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου!

0
201

Πριν από λίγο πάνω από 100 παράνομοι μετανάστες ξεβράστηκαν στην περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου καθώς η βάρκα που τους μετέφερε από την Τουρκία βρήκε σε ξέρα και αναγκάστηκαν να κολυμπήσουν μέχρι την ακτή!

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος πνιγμός και τα παιδιά που ήταν στην βάρκα είναι όλα σώα!

Αυτό όμως που κίνησε την περιέργεια των ανθρώπων που έτρεξαν αν τους βοηθήσουν ήταν πως η πλειονότητα των λαθρομεταναστών ήταν ντυμένοι με πολύ καλά ρούχα και έφεραν μαζί τους μέσα σε πλαστικές σακούλες χρήματα, κινητά τηλέφωνα κτλ.!!

Συγκεκριμένα αναγνώστης της olympia.gr και κάτοικος της περιοχής Ζέφυρος της Ρόδου ως αυτόπτης μάρτυρας της φοβερής τραγωδίας με τους μετανάστες κατήγγειλε τα παρακάτω:

«Η πλειονότητα των λαθρομεταναστών ήταν ντυμένοι με πολύ καλά ρούχα και έφεραν μαζί τους μέσα σε πλαστικές σακούλες χρήματα και κινητά τηλέφωνα, ακόμη και tablet ορισμένοι από αυτούς, τελευταίας τεχνολογίας τα οποία και αμέσως χρησιμοποίησαν μετά την διάσωσή τους στέλνοντας μηνύματα και κάνοντας κλήσεις.

Ενώ λοιπόν οι συμπατριώτες τους ζητούσαν βοήθεια αυτοί κάπνιζαν αδιαφορώντας και συνέχιζαν να μιλάνε στα κινητά τους!».

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από τον τόπο της τραγωδίας, μόλις 500 μέτρα από το λιμάνι της Ρόδου: 

{videobox}17bSwjZrdi4{/videobox}

Υ.Γ.1 Τα δέκα σημεία του σχεδίου δράσης του Δ. Αβραμόπουλου για την Μετανάστευση, που υιοθετήθηκαν στο έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών Υποθέσεων στο Λουξεμβούργο στις 20/04/2015.

Υ.Γ.2 Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας στη περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου. Παρίσταναν τους μετανάστες!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here