ΝΕΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

0
187

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Οικονομολόγος- Λογιστής Γιώργος Μήτρου, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ο Γνωστός Κηφισιώτης Γιώργος Μήτρου, Οικονομολόγος-Λογιστής, αποφάσισε να συμμετέχει στη   “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ”. Κοντά μας θα Εργαστεί κι εκείνος γι’ ακόμη μεγαλύτερη Ανάπτυξη των υπηρεσιών, στον Τόπο που τόσο Αγαπά. Επιπλέον και με τη  Ζωοφιλία, που  επιδίδεται  συστηματικά.  Τον  Ευχαριστώ Πολύ  για  τη  Σύμπραξη».

Ο κ. Γιώργος Μήτρου επεσήμανε:

«Με βαθιά συναισθήματα θλίψης εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Με υπερηφάνεια αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου να συστρατευτώ μαζί του στο όραμά του για την πόλη μας.

Ορμώμενος από την βαθιά μου αγάπη για τον Δήμο Κηφισιάς  σε συνδυασμό με την θέληση μου να συμβάλλω στην βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μου προσφέρω με όλες τις δυνάμεις ενεργά στον συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών».

Ο κ. Γιώργος Μήτρου μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στην Κηφισιά τον τόπο καταγωγής του. Είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Χωρεμιώτη και έχουν δύο παιδιά. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Κηφισιάς και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε μεγάλες εταιρείες ως Οικονομολόγος-Λογιστής ενώ διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στην Κηφισιά. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Μιλά άπταιστα Αγγλικά.

Με τα κοινά ασχολήθηκε τα τελευταία χρόνια και διετέλεσε αναπληρωματικό μέλος της Μένανδρος Α.Ε.

Ο κ. Μήτρου επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν  στα αδέσποτα του Δήμου μας. Με ιδίους πόρους φροντίζει για τη σίτιση, στείρωση και ιατροφαρμακευτική  τους περίθαλψη.

Συνεχίζει τη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με όρεξη και διάθεση για προσφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here