Νεκρή από πυροβολισμούς μέσα στο αυτοκίνητό της στην οδό Στρατηγού Δαγκλή, στο κέντρο της Κηφισιάς.

0
1089

Το θύμα 35χρονη δικηγόρος, ένοικος της πολυκατοικίας, βρέθηκε χθες το απόγευμα 19 Σεπτεμβρίου, μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας Μercedes, και έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ στο εξωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν 16 κάλυκες από καλάσνικοφ, καθώς και κάλυκες εννέα χιλιοστών πιστολιού, γεγονός που παραπέμπει σε εν ψυχρώ εκτέλεση. 

Το έγκλημα, φαίνεται να έγινε το προηγούμενο βράδυ αλλά η γυναίκα δεν είχε εντοπιστεί έως την Τετάρτη το απόγευμα.

Η μητέρας της είχε προσπαθήσει από το προηγούμενο βράδυ να επικοινωνήσει μαζί της και όταν δεν τα κατάφερε πήγε στο σπίτι της, όπου και βρέθηκε νεκρή στο γκαράζ, στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 33.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν κάποιου είδους ξεκαθαρίσματος «νύχτας», με τη γυναίκα, δικηγόρο στο επάγγελμα, να έχει δεχτεί δολοφονική επίθεση και στο παρελθόν, το 2011, όπου και είχε καταφέρει να διαφύγει.

Οι γνωριμίες της με ανθρώπους της νύχτας και θύματα ανάλογων δολοφονιών, φαίνεται να σχετίζονται και με τη δική της δολοφονία.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι οι δολοφόνοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις της και της είχαν στήσει καρτέρι. Το παράξενο αρχικά είναι ότι κανείς δεν φαίνεται να άκουσε τίποτα.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση, πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε γύρω από την κορδέλα της αστυνομίας που απαγόρευε την προσέγγιση στον χώρο δολοφονίας. Πλήθος και οι δημοσιογράφοι από όλα τα δίκτυα που έσπευσαν να καλύψουν τη δολοφονία.

Ο κόσμος περιμένει τώρα από την αστυνομία να βρει τους ενόχους, εντολείς και εκτελεστές, αποδίδοντας δικαιοσύνη για τη νεκρή κοπέλα και δίνοντας το μήνυμα, ότι οι πόλεις μας δεν παραδόθηκαν σε μαφίες κάθε είδους.

Ότι οι πυροβολισμοί μέσα στη νύχτα μπορούν να προέρχονται μόνο μέσα από την ανοιχτή μας τηλεόραση που επιμένει σε ταινίες και σειρές βίας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here