ΝΕΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

0
220

Την συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Οδυσσέας Κοντούκας.

Ο κ. Κοντούκας είναι φωτογράφος και διατηρεί μαζί με την αδελφή του συναφή οικογενειακή επιχείρηση στη Νέα Ερυθραία. Συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Με τη σκέψη μας στην οδύνη των οικογενειών που θρηνούν και στην Ελληνική Κοινωνία που προσπαθεί να συνέλθει συνεχίζουμε τα βήματα για το μέλλον του Δήμου μας.

Ο Οδυσσέας Κοντούκας, διατηρεί στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας την οικογενειακή επιχείρηση του γνωστού φωτογραφείου. Εκπροσωπεί τη δημιουργική και επιτυχημένη γενιά νέων επαγγελματιών. Ο σύγχρονος λόγος και τρόπος δράσης του θα τους εκφράσει απόλυτα».

Ο κ. Κοντούκας επεσήμανε:

«Καταρχήν εκφράζω δημόσια τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος. Συστρατεύομαι με τον Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο γιατί πιστεύω στην ικανότητα και την εντιμότητα ώστε να συνεχίσει με  ακόμη περισσότερη δύναμη το πετυχημένο έργο του.

Θα βάλω τις δυνάμεις μου για να συνεισφέρω τα μέγιστα στον Δήμο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Εύχομαι οι συνδημότες μου να με εμπιστευτούν και να με τιμήσουν».

Ο Οδυσσέας Κοντούκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Ερυθραία. Ασχολήθηκε με τη Φωτογραφία, σπουδάζοντας στο Campus College Κηφισιάς.

Οι γονείς του (Αριστείδης Κοντούκας, Πατρίτσια Αγουρίδα) λειτούργησαν το 1977 φωτογραφείο στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας. Την οικογενειακή επιχείρηση διατηρεί σήμερα ο ίδιος μαζί με την αδελφή του.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δημ. Βικέλας,  το διάστημα 2019-21.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here