Νικήτας Κακλαμάνης στον Realfm 97.8: Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που στηρίζω Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

0
384

«Αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση, νομίζω ότι οι πιθανότητες το να πει η Βουλή ότι δεν είμαι αρμόδια και να γυρίσει πίσω είναι πολύ λιγότερες από το να γίνει η διαδικασία και βεβαίως κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το τελικό πόρισμα. Δηλαδή να συσταθεί ειδική προκαταρκτική επιτροπή» δήλωσε στον Realfm 97,8 ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα ανέφερε ότι «υπενθυμίζω ότι στήθηκε το θέμα με τις 10 κάλπες για να κρεμαστούν 10 ονόματα στα μανταλάκια, με τα γνωστά αποτελέσματα μετά, οι επτά μπήκαν στο αρχείο, για δύο περιμένουμε και ο κ. Λοβέρδος έχει παραπεμφθεί, έχει το δικαίωμα να λέει ότι είναι αθώος, εγώ πιστεύω ότι είναι και θα δούμε τι θα γίνει. Εδώ είναι οι πολιτικές ευθύνες που έχει και ο κ. Τσίπρας».

Αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τόνισε:

«Το σκεπτικό μου έχει δύο σκέλη…….

-Το πρώτο σκέλος είναι το πώς διαχειρίστηκε την προεδρία ο κ. Πρόκόπης Παυλόπουλος σε αυτά τα πέντε χρόνια, με κορυφαία στιγμή αλλά όχι μόνη, τον ρόλο που έπαιξε το καλοκαίρι του 2015 για να μην εκτροχιαστεί η Ελλάδα και βρεθούμε στα βράχια, δείτε τι γίνεται στην Αγγλία με το οικειοθελές BREXIT.Φαντάζεστε αν είχε γίνει βίαιο GREXIT το 2015; Είναι ένα στοιχείο αυτό.

-Και το δεύτερο με δεδομένη την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, είναι πολύ δύσκολο οποιοσδήποτε Πρωθυπουργός να μπορεί να εκλέξει ένα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, άσχετα τι θα λέει η Αναθεώρηση που μπορεί να λέει και με 151, να μπορεί να εκλέξει με 250 “ναι” και να απεμπολήσει αυτή την ευκαιρία.

Δεν είναι μόνο για το πρεστίζ και το κύρος του θεσμού, είναι για το πρεστίζ και το κύρος του ίδιου του Πρωθυπουργού. Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που στηρίζω τον κ. Παυλόπουλο και βγάζω από μέσα μου την όποια συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να υπάρχει λόγω της φιλίας μας. Η ΝΔ έχει 158 βουλευτές, θα ήταν θαυμάσιο και οι 158 να είχαμε την ίδια άποψη.

Εκτίμηση σας κάνω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων μου με χαρά θα ξαναψήφιζε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο, όχι γιατί υποτιμώ τα άλλα ονόματα που ακούγονται, αλλά δεν νομίζω ότι κανένα από αυτά τα ονόματα είναι τόσο πολύ καλύτερο από τον κ. Παυλόπουλο».

Πατήστε ΕΔΩ και ακούστε τη συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη στον realfm 97,8.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here