Νικόλαος Καπραβέλος: Χωρίς ΜΕΘ ξεκινήσαμε την εφημερία-Οι νοσηλεύτριες κλαίνε.

0
434

Ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίστηκε ο Νικόλαος Καπραβέλος Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου σχετικά με τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλά και για το ενδεχόμενο άρσης των μέτρων την ώρα που τα νοσοκομεία συνεχίζουν να ξεκινούν τις εφημερίες τους χωρίς κρεβάτια ΜΕΘ.

«Εγώ βλέπω έναν μαραθώνιο. Δεν είναι αγώνας δρόμου ή ταχύτητας να ανοίξουμε 14 ή 21»…επισήμανε μιλώντας στο ΣΚΑΙ και εκτίμησε ότι θα πρέπει τα περιοριστικά μέτρα να υπάρχουν έως ότου βγει το εμβόλιο.

Όπως είπε δεν πρέπει να γίνεται συζήτηση για το ποια θα είναι τα μέτρα που θα αρθούν αλλά ποια θα είναι η τακτική για να περιοριστεί η διασπορά.

«Με μηδέν κλίνες ξεκινά η εφημερία»

Ο κ. Καπραβέλος αναφέρθηκε παράλληλα στις δυσκολίες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν καθημερινά τα νοσοκομεία υποστηρίζοντας πως το νοσοκομείο Παπανικολάου ξεκίνησε την εφημερία τους και πάλι χωρίς να υπάρχει διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ κάτι που είναι όπως είπε αδιανόητο.

«Χάνουν τη ζωή τους από κορωνοϊό ακόμη και νέοι άνθρωποι ενώ είναι μεγάλη η κόπωση του προσωπικού, σωματική και ψυχική»…τόνισε.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here