ΝΟΒΑΡΤΙΣ-ΔΗΜΑΡΧΟΙ: Ιδού πως σιωπούν ή απειλούν ή εκβιάζουν δημοσιογράφους στην Ελλάδα!…….του Γιάννη Ντάσκα.

0
311

Πολλοί έχουν την απορία για το «χειρόφρενο» που τραβάμε πολλές φορές κατά την διάρκεια δημοσιογραφικών ερευνών και την παρουσίαση θεμάτων.

Λίγοι αντιλαμβάνονται τους τρόπους με τους οποίους εκβιάζονται δημοσιογράφοι που ασκούν λειτούργημα και δεν θέλουν συμμετοχή σε κυκλώματα και σε νόμιμες, αλλά ανήθικες, παράνομες η μαύρες αμοιβές, οι οποίες είναι ικανές να τους κάνουν με βίλες και κότερα, ενώ ξεκίνησαν πάμφτωχοι και πολλές φορές χωρίς κανένα πτυχίο Πανεπιστημίου.

Ένας από τους τρόπους, στον οποίο μετέχουν ακούσια και πολιτικοί με εξουσία είναι τα δήθεν προσωπικά δεδομένα.

Αυτό το παραμύθι θα το δείτε σε ελεεινή εφαρμογή στην περίπτωσή μας και θα καταλάβετε τον εκβιασμό. Άλλος τρόπος είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Οι αποφάσεις αργούν και ο προσφεύγων κάνει έτσι τη δουλειά του. Δηλαδή εμποδίζει τη συνέχεια της δημοσιογραφικής έρευνας, αφού οι δημοσιογράφοι θα σταματήσουν μέχρι να κριθεί το θέμα τους.

Άλλος τρόπος είναι να μην απαντούν οι δημόσιοι λειτουργοί και οι δημόσιοι άρχοντες σε δημοσιογραφικά ερωτήματα, εκβιάζοντας έτσι το στοπ στην έρευνα με το εμπόδιο της σιωπής, αν και κάποτε μας είπαν ότι και με νόμο είναι υποχρεωμένοι να απαντούν.

Η συνέχεια ΕΔΩ………

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here