ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: Αφήνουν τα Τουρκικά Drones να αλωνίζουν εντός Ελληνικού εδάφους!

0
401

Εξοργιστική αποκάλυψη για δεκάδες υπέρ-πτήσεις Τουρκικών drones μέχρι και πάνω από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης!

Όπως είχαμε αποκαλύψει, στις 24/2 Τούρκικο drone εισήλθε ανενόχλητο στον Eλληνικό εναέριο χώρο και πέρασε 16 χιλιόμετρα μέσα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

Χαρακτηρίσαμε απαράδεκτη την ανοχή από την Ελληνική κυβέρνηση που δεν απελευθέρωσε τους κανόνες εμπλοκής. Το στράτευμα ήταν έτοιμο να το καταρρίψει πριν ακόμα εισέλθει στον εναέριο μας χώρο. Απλά το περιμέναμε. Η εντολή κατάρριψης όμως δεν ήρθε ποτέ.

Εχθές λοιπόν η κυριακάτικη Real News αποκάλυψε ότι τέτοιες παραβιάσεις γίνονται συνεχώς πάνω από την ευαίσθητη περιοχή της Θράκης. Η εφημερίδα γράφει μάλιστα ότι τα μη επανδρωμένα του τουρκικού ιμπεριαλιστικού μηχανισμού, έχουν φτάσει ακόμα και πάνω από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Τα γεγονότα αυτά δεν έχουν προηγούμενο, πάντα υπήρχε άμεση απόκριση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ουδέποτε γινόταν ανεκτή παραβίαση ειδικά πάνω από Ελληνικό έδαφος, ακόμα περισσότερο στην Θράκη!

Οι δικαιολογίες του Υπουργείου για δήθεν ραντάρ που τα «τυφλώνει», είναι γελοίες. Όπως φυσικά και οι θερμικές κάμερες στον Έβρο, πάνω στο φράχτη, που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αναχαιτίσουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Και πτήσεις αυτές δεν είναι «αναψυχής».

Είναι χαρτογράφηση του πεδίου όπου οι τούρκοι ετοιμάζονται να εισβάλουν. Διότι όπως έχουμε αποκαλύψει, ο Ερντογάν ετοιμάζει ευρύ πολεμικό επεισόδιο από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο.

Το εγκληματικό είναι ότι ενώ υπάρχει το ρώσικο σύστημα που καταρρίπτει τα τούρκικα μη επανδρωμένα σαν τις μύγες, η Ελληνική κυβέρνηση δεν τολμάει να το προμηθευτεί. Ενώ είναι ζωτικής σημασίας. Η οποιοδήποτε αντίστοιχο, ας είναι και λίγο υποδεέστερο από το ρωσικό.

Δείτε το βίντεο με την κατάρριψη τουρκικού μη επανδρωμένου από το ρώσικο σύστημα:

Διαβάστε το απόσπασμα από το δημοσίευμα της Real News:

Οι μαζικές υπέρ-πτήσεις των τουρκικών drones την άνοιξη του 2020 ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά της ΕΥΠ, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για την προέλευση των μη επανδρωμένων ιπτάμενων σκαφών.

Ενεργοποιώντας τα μέσα που διαθέτει αλλά και το πληροφοριακό της δίκτυο, η ΕΥΠ κατάφερε να εντοπίσει αυξημένη κινητικότητα των τουρκικών drones κοντά στην Αδριανούπολη.

Εκεί, λειτουργεί η τουρκική σχολή εκπαίδευσης χειριστών μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Ωστόσο, εκτιμάται ότι η λειτουργία της σχολής αποτελεί τη «βιτρίνα» μιας βάσης, η οποία στην ουσία αποτελεί την έδρα της «ιπτάμενης κατασκοπείας», που επιχειρεί η Τουρκία εναντίον της Ελλάδας.

Όπως επισημαίνεται, τους τελευταίους 11 μήνες δεν είναι λίγες οι φορές που τουρκικά drones διάφορων τύπων έχουν διεισδύσει στον εναέριο χώρο της Θράκης, σε μια απόσταση ακόμα και 25 χιλιομέτρων από τα σύνορα του Έβρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here