ΝΤΡΟΠΗ-ΔΙΕΣΥΡΕ την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

0
354

Οι Financial Times μας καταγγέλλουν ότι νόμος της ΝΔ είναι «υπέρ του ξεπλύματος χρήματος και της διαφθοράς». Δείτε το Άρθρο της Kerin Hope.

Τεράστια ζημιά για το κύρος της χώρας! Ακόμη και οι Financial Times μας θεωρούν πλέον διαφθαρμένους σαν το Πακιστάν ή νοτιοαμερικανική δικτατορία!

Η κεντροδεξιά κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προώθησε ένα μέτρο μέσω του κοινοβουλίου που φαίνεται να ανατρέπει την προσήλωση της Ελλάδας σε διεθνή πρότυπα για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Μια τροποποίηση του ποινικού κώδικα της χώρας, που εγκρίθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, προβλέπει για τους ανθρώπους που είναι ύποπτοι ποινικής απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες να ανακτήσουν περιουσιακά στοιχεία που έχουν παγώσει από το δικαστήριο, εάν δεν τεθούν σε δίκη εντός 18 μηνών.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο Δημήτρης Βερβεσός  Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών παρενέβη τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή για τις αλλαγές του ποινικού κώδικα που είναι αυτές τις ημέρες σε δημόσια διαβούλευση.

Υ.Γ. Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου στους ναρκέμπορους των σαλονιών.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here