Νύχτα Αποκάλυψης στη Νέα Σμύρνη: Ντοκουμέντα από το κρεσέντο εκδικητικής βίας της ΕΛ.ΑΣ. !!

0
358

Ακόμη μια νύχτα άνευ προηγουμένου καταστολής έζησε η Αθήνα με τις δυνάμεις της αστυνομίας να κυνηγούν και να ξυλοφορτώνουν πολίτες αδιακρίτως μετά την δυναμική πορεία κατά της αστυνομοκρατίας στη Νέα Σμύρνη και τα επεισόδια που ακολούθησαν.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ομάδα ατόμων συγκρούστηκε με τις δυνάμεις της αστυνομίας και για περίπου μια ώρα επικράτησε μεγάλη ένταση με μολότοφ, πέτρες, χημικά, δακρυγόνα και νερό από τον Αίαντα. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Η ένταση έδειχνε να υποχωρεί, όμως, την ώρα που ο Pρωθυπουργός έσπευδε, μετά από ημέρες απόλυτης σιωπής, να καλέσει σε «αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία», οι ομάδες κρούσης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έσπερναν τον πανικό στη γειτονιά σε ένα κρεσέντο ρεβανσισμού αδιακρίτως.

Η ΓΑΔΑ έκανε λόγο για δέκα συλλήψεις και τέσσερις αστυνομικούς τραυματίες, όμως επίσημη ενημέρωση για τραυματίες διαδηλωτές και την κατάστασή τους δεν υπάρχει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον είκοσι άτομα έχουν δεχθεί σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα από την εκδικητική μανία των αστυνομικών και ιδιαίτερα των δικυκλιστών της ομάδας ΔΡΑΣΗ, οι οποίοι έως και αργά τη νύχτα κυνηγούσαν και έδερναν κόσμο στη Ν. Σμύρνη και σε γειτονικές περιοχές.

Ένα από τα πρώτα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καταγράφει εισβολή αστυνομικών σε κατάστημα, όπου σέρνουν έξω έναν άνδρα και τον ξυλοφορτώνουν. Στο βίντεο δεν φαίνεται τι έχει προηγηθεί, όμως είναι ξεκάθαρο πως την ώρα του ξυλοδαρμού το άτομο είναι ακινητοποιημένο.

Στο μεταξύ καθώς στα social media υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για αυξημένη παρουσία της αστυνομίας και κυνηγητό πολιτών σε στενά αρκετή ώρα μετά τον τραυματισμό αστυνομικού, κυκλοφόρησε και το ακόλουθο βίντεο.

Αργά το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησε ακόμη ένα βίντεο από την εκδικητική μανία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., ενώ αστυνομικός δεν δίστασε, σε άλλο περιστατικό, να χαστουκίσει μια κοπέλα μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα.

Η συνέχεια της άλλης όψης του νομίσματος στην ΠΗΓΗ……….

Μονόπλευρη Παρέμβαση Μητσοτάκη από το Μαξίμου.

«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει.

Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά.

Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής:

Το βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω».

Δυστυχώς ο Πρωθυπουργός απέφυγε να αναφερθεί  στις θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι στην Νέα Σμύρνη στις 07/03/2021 και ώρα 18:51μμ. Τους ξυλοδαρμούς πολιτών από αστυνομικούς ούτε στο γεγονός των επιθέσεων αστυνομικών σε μικρά παιδιά που έκαναν ποδήλατο…που αποδεικνύεται και από τα βίντεο που πρόλαβαν να ανεβάσουν οι πολίτες και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Άγρια καταστολή από την ΕΛ.ΑΣ. με δολοφονικές επιθέσεις που κάθε άλλο από μεμονωμένα περιστατικά φαίνονται, ενώ ο Πρωθυπουργός κλείνει τα μάτια στη βία κατά των πολιτών.

Βίντεο-Nτοκουμέντο:

Στο παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό ακούγονται μέλη διμοιρίας της ομάδας ΔΡΑΣΗ να παραφέρονται και να φωνάζουν «Διαβιβάστε ότι λείπει συνάδελφος» και «πάμε να τους γ…σουμε. Τελειώσανε. Να τους σκοτώσουμε».

ΔΥΣΤΥΧΩΣ όποιος σπέρνει θύελλες, θερίζει καταιγίδες κ. Μητσοτάκη…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here