Νύχτα Κόλασης στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν το Pavlograd!

0
371

Φαίνεται ότι η εντολή του Μεντβέντεφ εισακούστηκε. Ολόκληρη τη νύχτα μέχρι και τώρα, οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν με κάθε μέσο το σημείο όπου όπως αποδεικνύεται οι Ουκρανοί είχαν συγκεντρώσει εξοπλισμό και ίσως στρατεύματα για την εαρινή αντεπίθεση.

Μετά το χτύπημα των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στον σιδηροδρομικό κόμβο του Pavlograd, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν μαζική έκρηξη αντιαεροπορικών πυραύλων. Από τους εγκατεστημένους S-300, καταστράφηκαν δύο συστοιχίες (έως 16 εγκαταστάσεις) S-300. Επιπλέον χτυπήθηκαν οχήματα ανεφοδιασμού με εφεδρικά πυρομαχικά.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός στο Pavlograd καίγεται για σχεδόν επτά ώρες. Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, ένας μεγάλος αριθμός πυραύλων και καυσίμων έχει εκραγεί.

Η αποθήκη πυρομαχικών στο Kramatorsk έχει επίσης χτυπηθεί. Ένα τρένο με πυρομαχικά με 200 τόνους πυρομαχικά χτυπήθηκε και καταστράφηκε στο Kramatorsk.

Είναι άγνωστο εάν ο στόχος των Ρωσικών δυνάμεων ήταν όντως η ανακοπή της Ουκρανικής εαρινής αντεπιθέσεις ή εάν πρόκειται για χτύπημα εκδίκησης για το πλήγμα που δέχτηκε η Ρωσία μέσα στο έδαφος της από το Ουκρανικό πυροβολικό αποτέλεσμα τέσσερις άμαχοι να χάσουν τη ζωή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here