Ξαφνική Επίθεση φιλίας Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ήταν προδοσία οι Πρέσπες, δεν θεωρώ προδότη τον Αλέξη Τσίπρα.

0
415

Περίεργη Επίθεση φιλίας του Άδωνη Γεωργιάδη στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα που μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν ήταν προδοσία και ο ίδιος δεν θεωρεί προδότες ούτε τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε κανένα άλλο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Την στιγμή που η χώρα βαδίζει στο χάος λόγω της έξαρσης της πανδημίας με την Κυβέρνηση εντελώς ανίκανη και όλα δείχνουν πως δεν θα αποφύγει τις πρόωρες εκλογές ο Μητσοτάκης, ο Άδωνης Γεωργιάδης δίνει χείρα βοηθείας στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα που είναι εν δυνάμει πρωθυπουργός και περιμένει απλώς την προκήρυξη των εκλογών για να επιστρέψει στην εξουσία.

ΜΗΠΩΣ η στάση του δεν είναι καθόλου περίεργη…όταν μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας (1) διαπιστώνει την «ραγδαία Κυβερνητική φθορά» και (2) προβλέπει πρόωρες εκλογές!…

Την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να «Διεκδικήσει την πολιτική αλλαγή με στόχο την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους και τη προστασία των εργαζόμενων και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας»…επισήμανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, σύμφωνα με κομματική πηγή.

«Με κεντρικούς άξονες το πρόγραμμα μας για το «Νέο ΕΣΥ», τη ρύθμιση και διαγραφή μέρους του ιδιωτικού χρέους και συνολικά τη βιώσιμη επανεκκίνηση της οικονομίας και το σχέδιό μας για τη προστασία της εργασίας, του οκταώρου και του μισθού, έχουμε ήδη ένα σημαντικό προγραμματικό εργαλείο που καταγράφει πλειοψηφικά θετικές αντιδράσεις στην ελληνική κοινωνία»…είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με τη προγραμματική επεξεργασία του κόμματος.

Υ.Γ. ΜΗΠΩΣ όταν το πλοίο αρχίζει να βουλιάζει, τα ποντίκια φεύγουν και κανείς δεν κάθεται να πετάξει την σαβούρα, γιατί δεν έχει πλέον νόημα!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here