Ξεσπάθωσε ο Τάκης Χατζής για τον ΣΚΑΪ και τον Σύψα.

0
384

Τάκης Χατζής κατά ΣΚΑΪ και Νίκου Σύψα, ζητά ένα θετικό μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Ένα θετικό μήνυμα στους πολίτες και όχι τρομοκρατία ζήτησε ο Τάκης Χατζής μέσα από την εκπομπή του με τον Δήμο Βερύκιο στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89.

Ειδικότερα, τα έβαλε με τον ΣΚΑΪ και τον Νίκο Σύψα και το γεγονός ότι ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας έχει βγει στο κανάλι του Φαλήρου και στέλνει δυσοίωνες προβλέψεις για 20.000 κρούσματα.

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί και τι δεν θα συμβεί. Από το επίπεδο να λες “πήγαινε να κάνεις εμβόλιο”, μέχρι το “αν δεν το κάνεις θα έχουμε 20.000 κρούσματα” και τον έχει ο ΣΚΑΪ και τον βγάζει κάθε πέντε λεπτά, τον Σύψα, είναι ντροπή»…είπε ο Τάκης Χατζής και έκανε λόγο για «προπαγάνδα».

«Ούτε ο Γκέμπελς δεν τα κάνει»…τόνισε.

Και συμπλήρωσε:

«Τον βγάζουν σε όλες τις εκπομπές. Εντάξει ρε Παπαδρόσο, σύνελθε ρε μεγάλε, τι μας πέρασες δηλαδή; Πρέπει να περάσουμε μαύρη μέρα; Τι είναι αυτό; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ξέρουμε ότι θα αυξηθούν τα κρούσματα, καταλαβαίνουμε, δεν είμαστε ηλίθιοι, δεν είμαστε μαλάκες. Άι τράβα ρε γιατρέ. Βγαίνει και μας έχει τρελάνει. Αυτό δημιουργεί στον κόσμο αρνητική αίσθηση των πραγμάτων».

Ο δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι έχει κάνει το εμβόλιο και είναι υπέρ του εμβολιασμού, όμως «πρέπει τα μηνύματα να έχουν θετικό πρόσημο, να πειστεί ο άλλος όχι να εκβιαστεί».

«Δώσε μας ένα θετικό μήνυμα, κάντε το εμβόλιο, οι νέοι να μπορείτε να διασκεδάσετε. Βγαίνει ο Σύψας και τρομοκρατεί. Τι παίζουμε ρουλέτα με την υγεία και την ψυχολογία του κόσμου; Με τι ψυχολογία θα πάνε να κάνουν διακοπές; Είναι αίσχος αυτό»…ανέφερε.

Ακούστε το επίμαχο ηχητικό στο πρώτο δεκάλεπτο της εκπομπής:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here