Οικονόμου ΝΔ: Χωρίς κοινωνικό επίδομα και το 2021.

0
303

Χωρίς γάλα έχουν μείνει οι παιδικοί σταθμοί και χωρίς ψωμί τα γεύματα σε δημότες που έχουν ανάγκη και με τα σχολικά γεύματα να έχουν σταματήσει, για να εξυπηρετήσει (με το αζημίωτο;) 5 μεγάλους νταβατζήδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, ανακοίνωσε ότι ούτε φέτος θα δοθεί κοινωνικό επίδομα.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ και φιλοκυβερνητικό Γιώργο Αυτιά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ούτε φέτος θα δώσει κοινωνικό επίδομα Χριστουγέννων, όπως έκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα έτη 2016, 2017, 2018, 2019.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αδιαφορώντας για την ανθρωπιστική κρίση λόγω μακροχρόνιου lockdown, ακρίβειας, ανατιμήσεων και ανεργίας δεν σκοπεύει ούτε και φέτος, κατά δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου να δώσει βοήθημα στους πληγέντες.

Αντιθέτως παραποίησε τα στοιχεία της αμαρτωλής ΕΛΣΤΑΤ, με αποτέλεσμα στους πίνακες της ανεργίας, η ανεξάρτητη (;) αρχή να κρύβει σχεδόν 400.000 ανέργους σε σχέση με τους εγγεγραμμένους του ΟΑΕΔ.

Στο βίντεο ο κυβερνητικό εκπρόσωπος είπε ότι θα δοθεί μόνο το επίδομα όσων βρίσκονται σε πλήρη ένδεια, με μηδέν (0) εισόδημα και είναι εγγεγραμμένοι στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ) και απαριθμούνται σε μόλις 273.000 πολίτες, μόλις το 1,8% του πληθυσμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here