Οι «Βάκχες» στο πλευρό της ΕΛΠΙΔΑΣ.

0
1234

Ο κόσμος που είχε γεμίσει ασφυκτικά τις κερκίδες του Ηρωδείου χειροκροτούσε με ενθουσιασμό τον Σάκη Ρουβά, τη Ρούλα Πατεράκη, τον Γιάννη Καρατζογιάννη, τον Δημήτρη Πασσά, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τη Μαρία Κίτσου, τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής, κατά γενική ομολογία, παράστασης «Βάκχες» του Ευριπίδη.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από την πανελλαδική της περιοδεία η παράσταση θα υποστηρίξει τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και το νέο του έργο, την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια.

 Επίσης σε θερμά χειροκροτήματα ξέσπασε το κοινό όταν η μικρή Λαμπρινή που νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο, πρόσφερε στον Σάκη Ρουβά άνθη εκ μέρους των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κι εκείνος με αγάπη την έκλεισε στην αγκαλιά του.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που παρακολούθησε την παράσταση, συνεχάρη όλους τους συντελεστές της με πρώτους τον Σάκη Ρουβά, τον Αγγελιοφόρο της «ΕΛΠΙΔΑΣ», για την εντυπωσιακή ερμηνεία του στο ρόλο του θεού Διονύσου και για το μεγάλο καλλιτεχνικό βήμα που κάνει στην καριέρα του, αυτή τη φορά στον χώρο του θεάτρου και ειδικά της αρχαίας τραγωδίας.

Η Μελίνα Δασκαλάκη με τη Γωγώ Τσατσάκη και την Ευγενία Μανωλίδου. 

Επίσης συνεχάρη τον Δημήτρη Λιγνάδη για την τόσο πρωτότυπη και πολύ μοντέρνα σκηνοθετική του άποψη και για την ερμηνεία του στο έργο. 

Τέλος, ευχαρίστησε την Αιμιλία Υψηλάντη, την επικεφαλής της Καλλιτεχνικής Εταιρείας «Αργώ» – υπεύθυνης για την παραγωγή – που ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Σάκη Ρουβά, να στηρίξει η παράσταση την «ΕΛΠΙΔΑ», δίνοντας έτσι έναν ανθρωπιστικό χαρακτήρα στην κοινή τους καλλιτεχνική προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here