Οι Διεφθαρμένοι του Foreign Office που «προσκυνούν» οι δικοί μας…της Φανούλα Αργυρού.

0
219

Τα άπλυτα στη φόρα-ενυπογράφως από Sir Simon McDonald…

Παραιτήθηκε ακόμα ένα στέλεχος της κυβέρνησης Boris Johnson. Είναι  ο Συντηρητικός βουλευτής Chris Pincher και παραιτήθηκε από τη θέση  του ως Deputy Chief Whip στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Οι διεφθαρμένοι του Φόρειν Οφις που "προσκυνούν" οι δικοί μας

Ο εν λόγω βουλευτής μας ενδιαφέρει άμεσα,  καθώς ήταν υπεύθυνος να διαχειρίζεται την τύχη της πατρίδας μας, από τις 25 Ιουλίου 2019  μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου 2020 ως Υφυπουργός Ευρώπης  στο Υπουργείο Εξωτερικών Κοινοπολιτείας ( και Ανάπτυξης).

Είχε αντικαταστήσει τον άλλο παραιτηθέντα τότε,  γνωστότατο για τις θέσεις του  έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας, σχετικά με την ΑΟΖ, και τις διαπραγματεύσεις στο Κράν Μοντανά, Sir Alan Duncan.  (Μεταξύ Ιουλίου 2016 και 2019).

Ο Chris Pincher  (βουλευτής για την περιοχή Tamworth του Staffordshire από το 2010) έδωσε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό Boris Johnson  λέγοντας ότι «ντρόπιασε τον εαυτό του».

Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησής του η οποία δημοσιεύθηκε στον Τύπο, έγραψε ότι:

«Ήπιε  πολύ και πρόσβαλε τον εαυτό του και άλλους, για αυτό το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να παραιτηθεί της θέσεώς του… ήταν τιμή του που υπηρέτησε στην κυβέρνηση της Αυτού Μεγαλειότητας».

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here