Οι Εφιαλτικές Ημέρες του Τουρκικού υποβρυχίου στο βυθό του Αιγαίου: Ακόμη και…λουφαγμένο εντοπίζεται.

0
446

-Πρώτος εντοπισμός από το P-3B Orion

-Πήραν τη σκυτάλη τα S-70, AB 212 και φρεγάτες ακολουθούν βήμα-βήμα το στίγμα του…

-Ανθυποβρυχιακός πόλεμος στο Αιγαίο

-Με τα μισά υποβρύχια η Τουρκία

Οι ήχο-σημαντήρες του P-3B Orion πρώτοι εντόπισαν το στίγμα του λουφαγμένου τουρκικού υποβρυχίου. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε μια πολύ συντονισμένη επιχείρηση ανθυποβρυχιακού πολέμου και τη σκυτάλη πήραν, τα sonar των S-70 και των Augusta Bell 212, των φρεγατών.

Τα καταγραφικά συστήματα «πήραν φωτιά», εμπλουτίζοντας την τράπεζα ήχων των Τουρκικών υποβρυχίων. Η ψηφιακή ανάλυση ήχου ήδη έγινε και το Επιτελείο γνωρίζει ποιο 209-1400 είναι αυτό που λουφάζει στο στενό του Καφηρέα…

Οι ήχο-σημαντήρες, που απορρίπτονται από ειδική καταπακτή του αεροσκάφους ναυτικής συνεργασίας P-3B Orion «κέντησαν» και συνεχίζουν να το κάνουν, στο Αιγαίο. Πληροφορίες μάλιστα σημειώνουν ότι δεν είναι μόνο το 209-1400 του Καφηρέα «που δεν περνάει καλά»…

Με αυτά τα συστήματα το αεροσκάφος ενδιάμεσης λύσης, μέχρις ότου αναβαθμιστούν τα υπόλοιπα, κάνει τη δουλειά του, για την οποία απαιτείται και πλήρης συνεργασία του πληρώματος.

Τα S-70 και τα Augusta Bell 212, δεν έχουν σταματήσει να πετούν και να εντοπίζουν κάθε μέρα τη θέση κάλυψης του 209-1400 Τουρκικού υποβρυχίου.

Και ο κυβερνήτης του 209-1400 όλες αυτές τις ημέρες έχει ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη διότι αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον καθένα ότι είναι «σημαδεμένος» στην τακτική σκακιέρα του Αιγαίου.

Επιπλέον ο απόλυτος κυνηγός με αυτά τα δεδομένα έχει μετατραπεί σε θήραμα των ανθυποβρυχιακών μέσων του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας που πετούν τα P-3B.

Κατά συνέπεια, δεν είναι μόνο το τραύμα γοήτρου για τον κυβερνήτη της «KEMAL REIS», υπάρχει κι αυτό της αποκάλυψης των θέσεων υποβρυχίων 209-1400 της Τουρκίας.

Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό υποβρυχίων.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here