Οι θερμές αγκαλιές και τα φιλιά της συμβούλου του Μητσοτάκη με τον Ζόραν Ζάεφ.

0
453

Με απίστευτη οικειότητα η διπλωματική σύμβουλος που συνόδευε τον κύριο Μητσοτάκη αγκάλιασε και φίλησε τον Ζάεφ σαν να ήταν συμπέθεροι ή να είχαν κάποιο δεσμό συγγένειας γεγονός που άφησε άφωνο ακόμη και τον Μητσοτάκη που τους κοίταζε εκστασιασμένος.

Ο λόγος για την πρέσβειρα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, τη διπλωματική σύμβουλο του πρωθυπουργού, η οποία θεωρείται μία πεπειραμένη ανώτατη διπλωμάτης.

Αγκάλιασε και φίλησε τον Ζάεφ σαν να ήταν συμπέθεροι ή να είχαν κάποιο δεσμό συγγένειας, γεγονός που άφησε άφωνο ακόμη και τον Μητσοτάκη που τους κοίταζε εκστασιασμένος!!

Είναι ο άνθρωπος που δεν λείπει από το πλευρό του πρωθυπουργού στα ταξίδια του στο εξωτερικό τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην πρόσφατη Ευρωπαϊκή περιοδεία του.

Στο παρελθόν η πρέσβης Παπαδοπούλου είχε αποτελέσει αιτία για επεισόδιο μεταξύ του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Τότε, ο κ. Κοτζιάς είχε αποσύρει από τις Βρυξέλλες την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, η οποία ήταν η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στις Βρυξέλλες. Η κυρία Μπακογιάννη είχε ζητήσει να μην την πειράξουν, καθώς η απόδοσή της είχε κριθεί κάτι παραπάνω από καλή.

Πάντως ανεξάρτητα από τις ικανότητες και το βιογραφικό της, η κυρία Παπαδοπούλου εντυπωσίασε με την οικειότητα και φυσικά τον ασπασμό της με τον Ζόραν Ζάεφ, άλλωστε όπως η ίδια απάντησε στην απορία ακόμα και του ίδιου του κ. Μητσοτάκη, η γνωριμία είναι παλιά.

Η πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη με Ζάεφ…….και τα συμπεράσματα δικά σας:

Υ.Γ. Περασμένα ξεχασμένα!!

Εκπληκτικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Δημοκρατία……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here