Οι καταθέσεις σας δεν είναι ασφαλείς στις Μεγάλες Τράπεζες!

0
482

Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι τα χρήματα τους είναι ασφαλή στις μεγάλες τράπεζες επειδή ο θεσμός του Federal Deposit Insurance Corporation (F.D.I.C.) θα προστατεύσει / εγγυηθεί τις καταθέσεις τους. Αυτός ο «θεσμός του εγγυητή» που δημιουργήθηκε την δεκαετία του 1930 στις ΗΠΑ, δεν είναι βασισμένος σε σημερινά πραγματικά γεγονότα.

Αυτό το βίντεο παρουσιάζει επίσημα κυβερνητικά έγγραφα που περιγράφουν τα σχέδια για κατάσχεση των καταθέσεων όταν, (όχι εάν) χρεοκοπεί μια μεγάλη τράπεζα.

Οι Ιδιωτικές ή Δημόσιες καταθέσεις / κοινωνικές ασφαλίσεις Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστήμιων, Συνεργατισμών κτλ. διατρέχουν πολύ σοβαρό κίνδυνο.

Οι καταθέσεις / κοινωνικές ασφαλίσεις ΣΑΣ θα εξαφανιστούν στην επόμενη κρίση! Οι αρμόδιοι ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι χειρίζονται τα κεφάλαια των ταμείων συντάξεων κτλ. θα πρέπει να γνωρίζουν τους κινδύνους αυτούς.

Η απώλεια των κεφαλαίων αυτών και η ανικανότητα να πληρωθούν οι μισθοί / συντάξεις και διάφορες άλλες υποχρεώσεις θα δημιουργήσουν βεβαίως άμεση και έντονη κοινωνική αναταραχή.

Αυτό το βίντεο είναι χρήσιμο να παρουσιαστεί στους ανώτερους δημόσιους υπαλλήλους για να ενημερωθούν για τους κινδύνους που υποβόσκουν…..απώλειας κεφαλαίων από τα ταμεία συντάξεων κτλ. που χειρίζονται…..

{videobox}jPsOopzp7e4{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here