«Οι Κυκλάδες όπως τις θυμάμαι»

0
317

Μια νέα έκθεση με θέμα «Οι Κυκλάδες όπως τις θυμάμαι» θα παρουσιάσει ο ζωγράφος Σπύρος Πουλημένος στο Πολιτιστικό Εκθεσιακό Κέντρο Τήνου,
στην Τήνο από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου 2013, στο πλαίσιο των εικαστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Τήνου 2013.

Μετά την πολύ επιτυχημένη έκθεση του ζωγράφου στην Πινακοθήκη Κυκλάδων στη Σύρο, με θέμα «από το συμβατικό στο ψηφιακό» ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει στην Τήνο 25 έργα του από την ενότητα «ψηφιακές Κυκλάδες».

Ο Σπύρος Πουλημένος δημιουργεί στον υπολογιστή τις δικές του Κυκλάδες , όπως τις θυμάται , από τότε που τις επισκεπτόταν, σε νεαρή ηλικία, παρέα με την μηχανή του.

Τα τοπία αυτά εισάγουν άλλη θέαση, αυτή της καινοτόμου ματιάς του Σπύρου Πουλημένου, και είναι σαν να βλέπει κανείς, ένα μέρος των πανέμορφων κυκλαδίτικων νησιών μας από ψηλά, με το λευκό, τις ώχρες και τις σιένες να ξεδιπλώνονται από την ομολογουμένως καταπληκτική σε χρωματικούς συνδυασμούς παλέτα του, που σε συνδυασμό με το αφαιρετικό σχέδιο του ζωγράφου ,δίνουν άλλη διάσταση για το τοπίο στην μέχρι τώρα γνωστή τοπιογραφία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here