Οι μαθητές του Δήμου Κηφισιάς…επιχειρούν!!

0
181

Οι αξιόλογες προτάσεις των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece» στο μαθητικό συνέδριο προσομοίωσης των εργασιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Euroscola», θα παρουσιαστούν στο κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στις 20:00, στο αίθριο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Η φαντασία, το πνεύμα συνεργασίας, η διάθεση για επιχειρείν, αλλά και η καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών οδήγησε μαθητές και μαθήτριες πέντε σχολείων του Δήμου Κηφισιάς να συμμετάσχουν σε προγράμματα με αξιόλογες προσπάθειες.

Συμμετέχουν τα σχολεία:

1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.
2ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.
3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.
Α΄ Αρσάκειου Τοσίτσειου Λυκείου Εκάλης.
Β΄ Αρσάκειου Τοσίτσειου Λυκείου Εκάλης.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Βαγγέλης Αυλήτης, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Οργάνωσης, Προγραμματισμού και Πληροφορικής του Δήμου.

«Θα είμαστε όλοι εκεί για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας», σημειώνει ο Δήμος Κηφισιάς απευθύνοντας πρόσκληση προς όλους τους πολίτες.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here