Οι Μαρουσιώτες γύρισαν την πλάτη στο φευγάτο Δήμαρχο Αμαρουσίου.

0
236

Παιδικές χορωδίες, γονείς παιδιών, υπάλληλοι, συνεργάτες-επισκέπτες από την ΚΕΔΕ, τον Ιατρικό Σύλλογο……και άλλοι (όχι πολλοί) επιστρατεύτηκαν πρώτη γραμμή για την υπερπαραγωγή της Αθήνας «Δημόσιος Απολογισμός Έργου Δεκαετίας…..στον Δήμο Αμαρουσίου».

Ο σκηνοθέτης, παραγωγός, πρωταγωνιστής και πρόεδρος (αυτό κολλάει παντού) ήταν εκεί. Ως εγγυητής της συνέχειας ανέλυσε εκτενώς το επιτυχημένο παρελθόν και σηματοδότησε τη λαμπρή παρακαταθήκη για το μέλλον.

Για έργα προίκα για την πόλη, που φέρουν την προσωπική του σφραγίδα, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γειτονιών μας. Για την πόλη του αύριο, του σήμερα, του χτες όπου ο ίδιος θα ήταν και θα είναι παρόν….Χωρίς ασφαλώς να διευκρινίσει: Ψυχή τε και σώματι ή δια αντιπροσώπου…

Η αλήθεια όμως δε μοντάρεται…..Ο κόσμος ήταν λίγος και κουρασμένος, οι ακόλουθοι σκυθρωποί και προβληματισμένοι και κυρίως, ο Δήμαρχος, ανίσχυρος μέσα στις θολές φιλοδοξίες του, να εμπνεύσει και να προσελκύσει το αυθόρμητο χειροκρότημα.

Το βήμα ίσως τελικά να ανήκει στον κόσμο που δεν πήγε, στο πλήθος που δε στήριξε, στους Μαρουσιώτες που προτίμησαν ακόμη και το pregame repeat του survivor…

Ίσως τελικά αυτός ο κόσμος να δίνει το χρίσμα εκ νέου στον Δήμαρχο. Για να φύγει όμως, να πάει αλλού!

Υ.Γ. Η παραγωγή αν και έκοψε ελάχιστα εισιτήρια, διεκδικεί βραβείο φωτογραφίας, μοντάζ και κειμένου.

Υ.Γ.1. Γιώργος Ιωακειμίδης: Οφειλόμενη απάντηση στον κ. Πατούλη.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here