Οι μπίζνες της Όλγας Γεροβασίλη στην Άρτα;;

0
286

Τα τελευταία χρόνια ο αξονικός τομογράφος του (κρατικού) Νοσοκομείου Άρτας χαλάει συχνά, γιατί είναι παλιός. Όταν χαλάει, παραμένει χαλασμένος για μεγάλο διάστημα.

Όσο είναι χαλασμένος ο αξονικός τομογράφος του (κρατικού) Νοσοκομείου Άρτας το Νοσοκομείο και ο ΕΟΠΥΥ παραπέμπουν τους ασθενείς για αξονικές τομογραφίες στο μοναδικό ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο που διαθέτει αξονικό τομογράφο, το «Ακτινοδιαγνωστικού Κέντρου Άρτας».

Σε αυτό το κέντρο καταφεύγουν άλλωστε και όλοι οι ιδιώτες της Άρτας που χρειάζονται αξονική τομογραφία, μιας και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το (κρατικό) Νοσοκομείο της Άρτας.

Να σημειωθεί ότι στον νομό λειτουργούν μόνο αυτό το διαγνωστικό κέντρο και ένα πολύ μικρότερο, επίσης ιδιωτικό, που δεν το «προτιμά» το νοσοκομείο.

Συμπτωματικά όμως χαλάει συχνά και ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Πρεβέζης (εγκαταστάθηκε το 1998) και οι κάτοικοι της Πρέβεζας οδηγούνται επίσης σε αυτό το ιδιωτικό κέντρο.

Αλλά το νοσοκομείο αυτό δεν διαθέτει ούτε μαγνητικό τομογράφο, και τα περιστατικά φυσικά εξυπηρετούνται πάλι από το μεγάλο ιδιωτικό κέντρο της Άρτας. Πρέβεζα και Άρτα έχουν μαζί, 200.000 κατοίκους.

Λεπτομέρεια: Βασικός Μέτοχος του «Ακτινοδιαγνωστικού Κέντρου Άρτας» ήταν η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής από το 2012, η οποία μόλις το 2015 συνειδητοποίησε ότι είχε «ξεχάσει» πως υπάρχει ασυμβίβαστο τού να είσαι βουλευτής και ταυτόχρονα μέτοχος σε εταιρεία που συνάπτει συμβάσεις με το Δημόσιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κ. ‘Oλγα Γεροβασίλη στο πόθεν έσχες της για το 2014 δηλώνει 166.108,16 ευρώ, εκ των οποίων τα 141.172,97 είναι αφορολόγητα (ως βουλευτής) και έχει καταθέσεις μόνο 5.315 ευρώ.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here