Οι τρεις λόγοι που ο Μητσοτάκης ΤΡΕΜΕΙ τον Παύλο Πολάκη.

0
366

Αποκάλυψε μερικές από τις ερωτήσεις που θα έκανε στον πρώην ισχυρό άντρα της Novartis κ. Φρουζή:

Ερώτηση 1η: «Που βρήκε το 1 εκατομμύριο ευρώ μετρητά στο σπίτι του, τα οποία και καλά έδωσε σε κάποιο συγγενή του να του τα κρατά, την επόμενη μέρα που μπήκε η κ. Ράικου στο σπίτι του και έκανε κατάσχεση; Από πού τα βρήκε; Και μετά τους έκανε και μήνυση (στον συγγενή) γιατί του τα φάγανε απ’ ότι φαίνεται» θα ήταν μία από τις δεκάδες ερωτήσεις που θα έθετε όπως αποκάλυψε ο πρώην αν. υπουργός Υγείας.

Ερώτηση 2η: «Πώς είχε τη φαεινή ιδέα να ξεφορτωθεί τα ομόλογα που είχε ως φαρμακευτική, λίγες μέρες πριν γίνει το πρώτο και το δεύτερο κούρεμα του PSI; Πως του ήρθε δηλαδή; Τόσο μεγάλος χρηματιστής ήταν που κατάλαβε ότι θα τα κουρεύανε και τα πούλησε πριν και έχασε 2% αυτός και οι άλλοι έχασαν 20 και 50%;»

Ερώτηση 3η: «Ή που το βρίσκει το θάρρος και απευθύνεται στον Άδωνι σαν να είναι ο τελευταίος κλητήρας της εταιρείας του; Κάνε αυτό, κάνε εκείνο, βοήθα τον γενικό κτλ. Ότι υπάρχει έγγραφο που ο Γεωργιάδης δεν παραδεχόταν ότι υπήρχε και στην Ελβετική Τηλεόραση το παραδέχθηκε».

Ο Παύλος Πολάκης αποκλειστικά στο KONTRA channel «Δεν αναγνωρίζουμε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα».

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here