Οι υπερήφανοι Αργεντινοί ξεχύθηκαν στους δρόμους!

0
208

Πλάκωσαν οι «γύπες»: Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε το κρατικό αξιόχρεο της Αργεντινής, κρίνοντας πως η χώρα βρίσκεται πλέον σε κατάσταση «μερικής χρεοκοπίας», όπως αναφέρει ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Πέμπτης 31/07/2014.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του οίκου Standard and Poor’s που υποβάθμισε το κρατικό αξιόχρεο της Αργεντινής στην κατηγορία της «επιλεκτικής χρεοκοπίας».

Εν τω μεταξύ, ο λαός της Αργεντινής ξεχύθηκε στους δρόμους μετά την άρνηση της κυβέρνησης Κίρτσνερ να πληρώσει τους κερδοσκόπους και τη δήλωση του ΥΠΟΙΚ Κισίλοφ ότι δεν μπορεί να καταδικαστεί το αύριο της χώρας.

«Είμαστε πατρίδα και όχι αποικία!»……..φώναζαν οι διαδηλωτές!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Την «επιλεκτική χρεοκοπία» της Αργεντινής παρουσιάζουν με χαρά τα ελληνικά ΜΜΕ με εικόνες των επεισοδίων του 2001 (!) ώστε να πιστέψει το ελληνικό κοινό ότι, αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή συμβαίνουν τραγικά γεγονότα στους δρόμους, και ευτυχώς εμείς ως Ελλάδα υπακούσαμε στις αγορές και γλιτώσαμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Πρόκειται για μια προπαγάνδα «συνετισμού» με τελικό σκοπό να καταδειχθεί ότι όποιος αντισταθεί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων θα έχει κακό τέλος.

Όμως ανάμεσα στην «επιλεκτική χρεοκοπία» της Αργεντινής και την επιλεκτική χρεοκοπία της Ελλάδας υπάρχουν θεμελιώδεις διαφορές, που μόλις θα αναδειχθούν θα γίνει κατανοητό, ότι η μεν Αργεντινή έχει παρόν και μέλλον, η δε Ελλάδα θα τελεί υπό κατοχή για τουλάχιστον μισό αιώνα!!

Δείτε το σχετικό βίντεο…..

{videobox}Y1tTESD3z-U{/videobo}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here