Οι χορευτές του κόσμου!

0
323

Από την Τετάρτη 28 Αυγούστου έως Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013, 400 χορευτές και μουσικοί από 12 χώρες , χρώματα και μουσικές από όλο τον κόσμο θα κατακλύσουν το Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και το Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Ινδονησία.

Στo πλαίσιo του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής, στις σκηνές των δύο θεάτρων θα συναντηθούν τετρακόσιοι (400) χορευτές από δώδεκα (12) χώρες, σε μία παράσταση με τίτλο «Χορευτές του Κόσμου – Earthdancers». Οι καλλιτέχνες προέρχονται από την Ινδονησία, τη Σερβία, την Ινδία, το Μεξικό, τη Λετονία, τη Γεωργία, την Ισπανία, την Τσεχία, τη Λευκορωσία, την Πολωνία, την Αργεντινή και την Ελλάδα.

Το πολιτιστικό αυτό γεγονός επιδιώκει να κάνει τους θεατές να αγαπήσουν το χορό στις διεθνείς του διαστάσεις και να μάθουν για την κουλτούρα αυτών των χωρών μέσα από τον πολιτισμό τους.

Πολωνία.

Η έναρξη των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και Μουσικής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, ενώ η λήξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here