Οι Χουντο-Yπουργοί, οι συμμορίες της Βουλής, η «ξένη κατοχή» της χώρας, το ξέπλυμα, οι ζάμπλουτοι κρατικοί καθηγητές και ο (νέος) διωγμός του Βαξεβάνη…του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ.

0
244

Ο Γιώργης Κοντογιώργης αναφέρεται στην Ιστορία μας ως πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, δυο φορές Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ στην 5ετία 1985-1990 και ως άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Πανεπιστημίου του και των Πανεπιστημίων γενικά. Επίσης αναφέρεται η συμβολή του στον εκδημοκρατισμό των κρατικών Μέσων Ενημέρωσης σε δύσκολη εποχή.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του μαρτυρούν ήπιο στις εκφράσεις άνθρωπο, μετριοπαθή, σώφρονα και νουνεχή.

Αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος λοιπόν γράφει (και) τα εξής στο βιβλίο του με τον πολύ μηνυματικό τίτλο «ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ» (εκδόσεις Πατάκη):

«…Η περίοδος της μεταπολίτευσης μπορεί να ορισθεί ως η ολοκληρωτική επαναφορά στον πλέον απεχθές καθεστώς φαυλοκρατίας του 19οθ αιώνα. Η συμπεριφορά της πολιτικής τάξης, το κράτος στο σύνολό του, λειτουργεί στη λογική των επάλληλων κύκλων ολιγαρχικών συμμοριών που λυμαίνονται το δημόσιο αγαθό, με κορυφαίο ενορχηστρωτή τη Βουλή, δηλαδή τους φορείς της κομματοκρατίας…

Η δυτική κρίση εξέθεσε την κομματοκρατία, η οποία προτίμησε να θέσει τη χώρα σε καθεστώς εξωτερικής κατοχής προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα της. Δεν άγγιξε  μέχρι σήμερα καν τους πυλώνες καταστροφής, δηλαδή τον εαυτό της, ως πολιτικό σύστημα, τη δημόσια διοίκηση και τη νομοθεσία, που οικοδομεί τη διαπλοκή και τη διαφθορά…»

Βαρύτατες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ από έναν τέτοιο πρόσωπο και έναν τέτοιο εκδοτικό οίκο.

Οι αρμόδιοι της Βουλής, των Κομμάτων, της Δικαιοσύνης παρέστησαν ότι δεν τα διάβασαν, δεν τα άκουσαν στις εκπομπές (και από μας) και απτόητοι κουκούλωσαν, όπως οι συμμορίες, τα εγκλήματα των ληστών, όπως αυτά μαρτυρούνται από λίστες.

Δηλαδή τις γνωστές λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς, Παναμά, Λιχτενστάιν, ακινήτων Λονδίνου (δίπλα-δίπλα με τους Καζακστανούς δικτάτορες-κλέφτες της επικαιρότητας) Πανδώρα, Λουξεμβούργου, Φορολογικών παραδείσων.

Όπου χρειάστηκε, χωρίς ντροπή και χωρίς αιδώ, πέρασαν διακομματικά τροπολογίες παραγραφής, όπως αυτή που επιχειρούν να περάσουν τώρα και πάλι για τα απομεινάρια της κακουργηματικής ληστείας των πολιτών μέσω του Χρηματιστηρίου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here