Οι Ψευτοπατριώτες Πατριδοκάπηλοι θα πρέπει να κληθούν να εξηγήσουν εάν είναι πράκτορες των τούρκων ή απλά ηλίθιοι.

0
783

Μετά την τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμοφασίστα στο Λονδίνο, σεσημασμένοι άρχισαν να αλλοιώνουν την πραγματικότητα προκειμένου να «κατηγορήσουν» δήθεν τον πολιτικό αντίπαλο:

Η αλήθεια και την τρομοκρατική επίθεση, όπως τα γράφει χρόνια το «olympia.gr», είναι τελείως διαφορετική.

Ο ισλαμοφασίστας ήταν Βρετανός υπήκοος και όχι «πρόσφυγας». Προσηλυτίστηκε σε βρετανικό τζάμι που χρηματοδοτείται από την Τουρκία. Όπως η συντριπτική πλειοψηφία των τρομοκρατών του Ισλάμ που χτύπησαν στην καρδιά της Ευρώπης.

Επίσης όπως επισημαίνει εδώ και μια δεκαετία το «olympia.gr», ο δράστης ήταν και ναζί λάτρης του Χίτλερ. Όπως και όλο το ισλαμοφασιστικό κίνημα.

Αυτά τα «σκύβαλα» λοιπόν του Διαδικτύου που κάνουν εμπόριο πατριωτισμού, μπορεί να μην είναι απλώς ανόητοι προβοκάτορες. Διότι με αυτές τις ατάκες, υπηρετούν ευθέως την Τουρκία. Που όπως επίσης έχει αποδειχτεί, τούρκοι και ναζί είναι το ίδιο μαγαζί.

Η Τουρκία όμως όπως παλιά έχει αποδειχτεί, χρηματοδοτεί ακροδεξιά-νεοναζιστικά κινήματα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Όπως επίσης και δυτικούς πολιτικούς, επιχειρηματίες και εφημερίδες.

Άρα αυτά τα «σκύβαλα» που προσπαθούν να κρύψουν την σχέση της Τουρκίας με την ισλαμική τρομοκρατία, ενδέχεται σοβαρότατα να είναι τούρκοι πράκτορες.

Και θα πρέπει το κράτος κάποια στιγμή να ξυπνήσει και να τους μαζέψει για να δούμε ποιος είναι ποιος.

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here