Οργή για το βρώμικο χτύπημα κατά της Ελλάδας από την Guardian!

0
229

«Πως είναι δυνατόν να βγαίνει ένας τύπος με στοιχεία του 2011 και να συκοφαντεί την Ελλάδα στο εξωτερικό, την ώρα που οι Άγγλοι Tour Operators παίρνουν προ-κρατήσεις για το καλοκαίρι»;

Την απάντηση δίνει υψηλόβαθμο στέλεχος κορυφαίο τουριστικού οργανισμού που αντιπροσωπεύει εδώ και χρόνια, μεγάλους άγγλους tour operators:

Αυτή την εποχή, διοχετεύονται στην Βρετανική αγορά τα τουριστικά πακέτα των μεγάλων οργανισμών, που έχουν συμφωνηθεί κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης τουρισμού, WTM στο Λονδίνο. 

Από τα μέσα Δεκέμβρη μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου είναι η πλέον νευραλγική περίοδος που καθορίζεται η ζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτή την περίοδο λοιπόν, ενεργοποιούνται οι «λομπίστες» με σκοπό να τορπιλίσουν ή να προβάλλουν τουριστικούς προορισμούς. 

Η Guardian έχει μια ιδιαίτερα αρνητική παράδοση κατά της Ελλάδας γεγονός που εξηγείται εύκολα αφού το τουρκικό υπουργείο τουρισμού διοχέτευε σεβαστό διαφημιστικό κονδύλι στην εν λόγω εφημερίδα. 

Αυτό όμως που συνέβη τώρα, δεν έχει προηγούμενο. Να εμφανίζεται Έλληνας συνδικαλιστής και να συκοφαντεί την χώρα του, με στοιχεία του 2011 και να καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας που ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! 

Εμείς για το 2016, διακινήσαμε 110,000 επισκέπτες και ενώ είχαμε περιπτώσεις ατυχημάτων, ειδικά στην Κρήτη, δεν είχαμε ούτε ένα Complaint (παράπονο) για την περίθαλψη στην χώρα!

Δεν είναι λοιπόν λογικό να βγαίνει οποιοσδήποτε και να τρομοκρατεί λες και είναι τζιχαντιστής, λέγοντας ότι «ο κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία της Ελλάδας» και να καταστρέφει την δουλειά που κάνουμε εμείς για να κρατήσουμε την εικόνα της χώρας ψηλά. Είναι ντροπή!

Και αλήθεια, αν δεν φέρουμε εμείς τους τουρίστες, πως θα πάρει ο εν λόγω κύριος – είδα ότι είναι και συνδικαλιστής – τον μισθό του;

Αυτά αρκούν για να καταλάβει κανείς το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν ορισμένοι εις βάρος της Ελλάδας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here