Οργή Δένδια για την μυστική συνάντηση με Τουρκία!

0
385

Δεν κρύβει την οργή του ο Νίκος Δένδιας για την αποκάλυψη της μυστική συνάντησης Ελλάδας-Τουρκίας και Γερμανίας, για την οποία κυριολεκτικά δεν γνώριζε τίποτα! Εάν μάλιστα δεν το αποκάλυπτε ο ίδιος ο Τσαβούσογλου δεν θα το μαθαίναμε ποτέ.

Είναι μάλιστα τέτοια η ένταση που όταν οι συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εξωτερικών παίρνουν για να ρωτήσουν λεπτομέρειες και να ζητήσουν διευκρινίσεις για την μυστική συνάντηση, οι αρμόδιοι τους παραπέμπουν στο μέγαρο Μαξίμου!

Φυσικά ο Νίκος Δένδιας έχει απόλυτο δίκιο, διότι την ώρα που αυτός προσπαθούσε να επιβάλει την δημιουργία λίστας κυρώσεων κατά της Τουρκίας με τους ευρωπαίους ομολόγους του, την ίδια στιγμή υπήρχε μυστική συνάντηση Ελλάδας-Τουρκίας όπου συμμετείχε μάλιστα και η Γερμανία! Δεν είναι λοιπόν μόνο απρεπές αλλά και εθνικά επιζήμιο το όλο σκηνικό.

Για το οποίο φυσικά ακόμα περιμένουμε απαντήσεις…

Πηγή: newsbreak.gr

Υ.Γ. Εκβίασαν διάλογο με θερμό επεισόδιο.

Η αποκάλυψη της μυστικής (και αποτυχημένης) συνάντησης των διπλωματικών συμβούλων των ηγετών της Ελλάδας, της Γερμανίας και της Τουρκίας, προχθές στο Βερολίνο, προκαλεί οξύ προβληματισμό για τη διγλωσσία της Κυβέρνησης και για την επιτυχία των προσεχών χειρισμών της ενόψει της κλιμάκωσης της έντασης εκ μέρους της Άγκυρας.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πηγές, η συνάντηση της πρέσβειρας Ελ. Σουρανή, του Γιαν Χέκερ (πρώην ομοσπονδιακός δικαστής και πρώην συντονιστής για το Μεταναστευτικό) και του Ιμπραχίμ Καλίν (επικεφαλής της ομάδας συμβούλων του προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν) πραγματοποιήθηκε έπειτα από παρασκηνιακές προειδοποιήσεις της Ε.Ε. και του Βερολίνου ότι ένα «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι σχεδόν βέβαιο.

Αν και ούτε οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι (με κορυφαίο τον ύπατο εκπρόσωπο Ζοζέπ Μπορέλ) ούτε η γερμανική κυβέρνηση παρουσίασαν συγκεκριμένα στοιχεία που καθιστούσαν αναγκαία και επείγουσα την άμεση έναρξη – μυστικού – διαλόγου, η Ελληνική Κυβέρνηση ενέδωσε αμέσως.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here