Οργισμένος Ολιγάρχης επισκέφτηκε το Μαξίμου! Η συζήτηση σε βαρύ κλίμα και ο Λαυρέντι Μπέρια.

0
185

Καταστάσεις που θυμίζουν «Σοβιετική Ένωση»…

Στις 05/11/22 Σάββατο το πρωί, η «βαριά» φιγούρα του επιχειρηματία, φίλου και-μέχρι τώρα-«ανθρώπου του Πρωθυπουργού» Κ. Μητσοτάκη, διάβαινε το κατώφλι του Μαξίμου. Είχε κληθεί για «κατ’ ιδίαν» ενημέρωση.

Πάντα μαυροντυμένος, δεν είχε όρεξη για αστεία: Δεν ήταν μόνο το ότι τον κοιτούσαν ακόμα και οι άνθρωποί του με ένα ερωτηματικό στα μάτια τους, όταν έμαθαν-και μετά έμαθαν όλοι οι Έλληνες-ότι τον παρακολουθούσαν οι «δικοί του», ήταν η απορία «Γιατί και Εμένα;».

Απλά δεν ξέρει ότι οι παρακολουθήσεις «ξεκινούν» από τους «φίλους» για τις «περίεργες» Kυβερνήσεις-δεν θα πούμε για τα «καθεστώτα» για να μην παρεξηγηθούμε.

Νόμιζε ότι επειδή ήταν πανίσχυρος, ήταν και «εκτός ραντάρ».

Αν διάβαζε την ιστορία του Eπικεφαλής της Σοβιετικής NKVD, Λαυρέντι Μπέρια θα γνώριζε ότι το μεγαλύτερο δίκτυο παρακολουθήσεων της ιστορίας, αυτό των μπολσεβίκων και της σοβιετικής κυβέρνησης, ξεκινούσε από την…Kυβέρνηση και τους τότε οπαδούς και στελέχη της: Οι Μολότοφ και Μαλένκοφ πιστοποιούν ότι το Πολιτική Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής και όλα τα μέλη της σοβιετικής κυβέρνησης ήταν υπό στενή παρακολούθηση του Μπέρια.

Το πιστοποιεί και ο Σέργκο Μπέρια, γιος του Λαυρέντι.

Το κακό με τους οι Έλληνες Ολιγάρχες επειδή είναι πανίσχυροι και ελέγχουν τους Κυβερνήτες-κατά βάση γιατί οι κυβερνήτες είναι διεφθαρμένοι-αλλά δεν είναι έτσι.

Η Διεφθαρμένη Εξουσία, ακριβώς από τους «φίλους» ξεκινά τις παρακολουθήσεις.

Και μετά αρχίζουν οι γκρίνιες, όπως συμβαίνει στους απατημένους.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης και των «εξηγήσεων; Θα τα διαπιστώσουμε σύντομα πόσο πειστικός ήταν ο Κ. Μητσοτάκης. Απλά το να πούμε ότι η συζήτηση έγινε σε «βαρύ κλίμα».

Για την ώρα, ο «απατημένος» ρίχνει πέτρες στα παράθυρα του Μαξίμου…

Το αστείο είναι ότι τώρα ανακαλύπτουν την «φθορά»!

Το ότι η ΝΔ έπεσε κάτω από το 30% τον Μάρτιο του 2021, όπως μόνο το pronews.gr είχε μεταδώσει (και θα το διαπιστώσετε στις εκλογές) δεν το κατάλαβαν ποτέ. Τώρα που κατάλαβαν ότι το επιτελικό κράτος είναι ενίοτε «ζαβολιάρικο» ανακάλυψαν και την «φθορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here