Οσμή Σκανδάλου εκθέτει τον Κωστή Χατζηδάκη: Μπίζνες με τους μπλε κάδους.

0
510

Που σταματάει η περιβαλλοντολογική ευαισθησία του υπουργού αφήνοντας αναπάντητα ερωτηματικά…

Ανεξήγητη επιμονή από τον Γενικό Γραμματέα αποβλήτων, Γραφάκο, να εξυπηρετηθεί η «Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε.»

Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, που η χώρα πλήττεται από την υγειονομική κρίση και προσπαθεί να αναχαιτίσει τις δυσμενείς συνέπειες και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει, κάποιοι κορυφαίοι Υπουργοί δεν λένε να εναρμονιστούν με τον αγώνα για την αντιμετώπιση της κρίσης, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για τις πράξεις και τις μεθοδεύσεις τους σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων.

Την ώρα μάλιστα που το χαρτοφυλάκιό τους ακουμπά ιδιαίτερα ευαίσθητη ζητήματα και θα μπορούσαν να συμβάλλουν ενεργά στην επίλυση των σοβαρών καθημερινών προβλημάτων και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, αυτοί καταπιάνονται με εισηγήσεις, διαδικασίες αλλά και παραλείψεις αμφιβόλου νομιμότητας.

Ο λόγος για τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προκαλεί πολλά ερωτηματικά με τη στάση του αναφορικά με τα ζητήματα ανακύκλωσης και «μπλε κάδων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα των μπλε κάδων έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά μεθοδεύσεων και αστοχιών που έχουν γίνει επί των ημερών τους και ας υποστηρίζει ο ίδιος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ότι «η προώθηση των πράσινων τεχνολογιών και της καινοτομίας είναι αυτό που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στην κοινωνία και την οικονομία μας αύριο»…

Φυσικά, κάθε άλλο παρά σε αυτή την κατεύθυνση κινείται ο Κ. Χατζηδάκης και μαζί του οι άνθρωποι του στενού του κύκλου που, όχι τυχαία, έχει τοποθετήσει σε θέσεις κλειδιά: 

Κορυφαίο παράδειγμα ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος, του οποίου ο ρόλος για θέματα όπως η έγκριση του επιχειρησιακού σχεδίου της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ Α.Ε.) για τους μπλε κάδους, κάθε άλλο παρά ορθός και αδιάβλητος μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το χρονικό των μπλε κάδων και τα πεπραγμένα Γραφάκου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here