Οσμή Σκανδάλου στον Ερυθρό Σταυρό: Οι λουξ νοσηλείες ημετέρων, τα περιουσιακά στοιχεία του και η σύνδεση με το «Ντυνάν».

0
923

Πάρτι εκατομμυρίων και «βροχή» απευθείας αναθέσεων-Κόβουν και ράβουν τα «τέκνα» των Αβραμόπουλου, Γεωργιάδη, Λοβέρδου.

Αμαρτωλές ιστορίες, δικαστικές και καταδικαστικές αποφάσεις, πάρτι πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του Ελληνικού λαού και παιχνίδια εξουσίας από τα πολιτικά «τέκνα» των Αβραμόπουλου, Λοβέρδου και Γεωργιάδη, συνθέτουν μια ζοφερή κατάσταση στο νοσοκομείο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο, το γνωστό ως Ερυθρός Σταυρός.

Εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες το Κοργιαλένειο-Μπενάκειο παραμένει ουσιαστικά ακέφαλο. Με ευθύνη του Υπουργείου Υγείας, το διοικητικό συμβούλιο δεν έχει συγκροτηθεί, ενώ εδώ και τουλάχιστον 18 μήνες δεν έχει οριστεί αναπληρωτής διοικητής.

Το αποτέλεσμα είναι στο νοσοκομείο να ισχύει μιας…γυναικός αρχή! Κι αυτό, διότι απόλυτο κουμάντο κάνει η διορισμένη από την κυβέρνηση διοικήτρια Ελπινίκη Ταβιανάτου.

Η κυρία Ταβιανάτου έχει μακρά προϋπηρεσία στους…διορισμούς σε δημόσια νοσοκομεία, καθώς το 2014 είχε διοριστεί από τον Άδωνη Γεωργιάδη αναπληρώτρια διοικήτρια στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Όπως μαθαίνουμε, μάλιστα, είναι δημόσιος υπάλληλος που υπηρετεί στο Υπουργείο Υγείας, δηλώνει κοινωνιολόγος με πτυχίο από το…Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, αλλά θεωρείται «γρανάζι» του προσωπικού μηχανισμού του σημερινού υπουργού Ανάπτυξης.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here