Ουκρανός με βίντεο στο TikTok «πρόδωσε» τα πυρομαχικά στο εμπορικό κέντρο που χτύπησαν οι Ρώσοι.

0
302

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο Ουκρανού στο TikTok στο οποίο φαίνονταν τα φορτηγά των Ουκρανών που μετέφεραν τα πυρομαχικά να μπαίνουν στο εμπορικό κέντρο στο Κίεβο…

Πρόκειται για το εμπορικό κέντρο που το βράδυ της Κυριακής βομβαρδίστηκε από ρωσικούς πυραύλους, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

Ο ίδιος είπε: «Δεν το έκανα επίτηδες, είδα τα τανκ και τα όπλα που έμπαιναν στο εμπορικό κέντρο, εντυπωσιάστηκα και το ανέβασα, τυχαίνει να μένω απέναντι.» Το βίντεο που ομολογεί ο Ουκρανός δημοσίευσαν οι Ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο η Ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, ο εν λόγω άνδρας παραδέχεται ότι ανέβασε το βίντεο στο TikTok στις 24 Φεβρουαρίου.

Ουκρανός με βίντεο στο TikTok «πρόδωσε» τα πυρομαχικά στο εμπορικό κέντρο που χτύπησαν οι Ρώσοι

Ο άνδρας δεν κατάλαβε ότι είχε αποκαλύψει ένα στρατιωτικό μυστικό και για κακή του τύχη, αυτό το βίντεο περιήλθε στη κατοχή των Ρώσων που σχεδίαζαν εδώ και μέρες το χτύπημα στο εμπορικό κέντρο Retroville.

Στο βίντεο που ανέβασαν οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας, ο συγκεκριμένος άνδρας ακούγεται να λέει ότι έχει μετανιώσει και ότι δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι μπορούσε να προκαλέσει τόσο μεγάλη καταστροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here