Ούτε φωνή…Ούτε ακρόαση από την κυρία Σακελλαροπούλου που οφείλει να απαντήσει άμεσα στις βαρύτατες κατηγορίες της Κωνσταντοπούλου.

0
346

Μετά την αθώωση του Mr Bitcoin (Αλεξάντερ Βίννικ) από το Εφετείο Παρισίων, η συνήγορός του Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε νέα επίθεση στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να οφείλει πια να απαντήσει και όχι να σιωπά.

«Η χώρα μας, αντί να αξιοποιήσει την υπέρ-πολύτιμη γνώση του, τον κράτησε παράνομα για 3 χρόνια, χωρίς δίκη και χωρίς ποινή, και στη συνέχεια τον παρέδωσε παράνομα στη Γαλλία, σαν να ήταν άψυχο αντικείμενο, υπόδικο για 20 κακουργήματα (!), με προσωπική παρέμβαση της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, που λίγες μέρες μετά έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας»…ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Κωνσταντοπούλου.

Η συνήγορος του Βίννικ, τον Μάιο είχε καταγγείλει την:

«Σε βάρος του σκευωρία, σε εκτέλεση της οποίας παραδόθηκε σε συνθήκες απαγωγής από την Ελλάδα στη Γαλλία, σαν ανθρώπινο λάφυρο, χωρίς δικαιώματα, τον Ιανουάριο 2020.

Σε αυτό το πολιτικό και δικαστικό σκάνδαλο, αποφασιστικός ήταν ο ρόλος της σημερινής Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου:

Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, παρενέβη προσωπικά για να αποστερήσει τον Αλεξάντερ Βίννικ από τη δικαστική προστασία που του είχε χορηγήσει το αρμόδιο Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφαίρεσε την υπόθεση από τους αρμόδιους δικαστές και ενορχήστρωσε μία δίκη-εξπρές για τον Αλεξάντερ, με Πρόεδρο τον εαυτό της, και με στόχο την παράδοση του Αλεξάντερ στη Γαλλία».

Σιωπή όμως τότε από την ΠτΔ, σιωπή και τώρα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here