Ο αδίστακτος Γεωργίου την κοπάνισε για Αμερική!!

0
221

Ο συνεργός του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου την κοπάνισε στην Αμερική και σε συνέντευξη του σε κάποιον συντάκτη των FT (να είναι άραγε ο ίδιος που διαφήμιζε τα συνέδρια του Αντρίκου και του απατεώνα Γριβέα που πλήρωνε το ΤΤ και έπειτα η εφημερίδα δήλωνε πως δεν ειχε καμμία συμμετοχή στην διοργάνωση;)……απειλεί ότι σε περίπτωση καταδίκης του, θα υπάρξει πρόβλημα στην διαπραγματευση του χρέους (!!)

Ο ΜΟΝΟΣ που βγήκε για να τον υπερασπίσει είνα ένας Στατιστικολόγος….ο Pali Lehohla, επικεφαλής της στατιστικής υπηρεσίας της Νότιας Αφρικής, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση για τη δίωξη του κ Γεωργίου ως ένα «βάναυσο πλήγμα», το οποίο μετατρέπει την στατιστική σε μια «υψηλού κινδύνου» επιλογή σταδιοδρομίας!!

Φανταστειτε οτι ο τύπος προσέλαβε τον δικηγόρο του Παπακωνσταντινου για να τον υπερασπίσει!!

Πρσγματικά πιστεύει ότι είναι σε θέση να εκβιάσει; Θα βρεθεί προ οδυνηρής έκπληξης και είναι ενδεικτική η ΠΛΗΡΗΣ αδιαφορία της ΕΕ, την οποία επίσης απειλεί, στο «δράμα» του…..

Υ.Γ. Ο κατηγορούμενος Νο.1 για κακουργηματικές πράξεις που κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα σε χειρότερο βαθμό ακόμα και από τον Β’ΠΠ…..έτσι απλά διέφυγε στη Αμερική;;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here