Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκαλύπτει μεθοδεύσεις και «στήσιμο» κατηγοριών στην Προανακριτική.

0
508

Ο Λοβέρδος, γράφοντας ένα βιβλίο για να αποκαλύψει τη δήθεν σκευωρία εναντίον του, αποκάλυψε τελικά την Πραγματική Σκευωρία.

Οι αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο πολιτικά πρόσωπα συνδιαλέγονται μεταξύ τους, παραμερίζοντας δομικές, ιδεολογικές διαφορές, όχι για το καλό της πατρίδας αλλά για την προάσπιση των προσωπικών τους συμφερόντων, είναι ίσως το πρώτο σοκαριστικό στοιχείο στο Νέο βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου, με τίτλο «Απόπειρα Δολοφονίας», ακόμη και για τον πιο υποψιασμένο αναγνώστη.

Το ίδιο και ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούνται και εμπλέκονται οι δημοσιογράφοι και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε αυτά τα συμφέροντα. Και τις δύο αυτές πτυχές παρουσίασε χθες αναλυτικά η «Κυριακάτικη Δημοκρατία», καταγράφοντας τον χάρτη των διαπλεκόμενων σχέσεων όπως τουλάχιστον ο ίδιος ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. ομολογεί στο πόνημά του, το οποίο εξέδωσε κυρίως για να αθωώσει τον εαυτό του από το σκέλος του σκανδάλου Novartis που τον αφορά και για το οποίο του έχει ασκηθεί δίωξη.

Κι όλα αυτά, βέβαια, προτού αποφασίσει περί της αθωότητας ή της ενοχής του η Ελληνική Δικαιοσύνη, που είναι και η μόνη αρμόδια για να αποφανθεί.

Υπάρχει, όμως, άλλη μια ομολογία στο βιβλίο αυτό, που δεν είναι απλώς σοκαριστική αλλά εγκληματική. Αφορά όχι απλά τον τρόπο με τον οποίο συνασπίζονται διάφορες πολιτικές και δημοσιογραφικές δυνάμεις για να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους αλλά και τον τρόπο που δρουν προκειμένου να κατασκευάσουν στοιχεία εναντίον όσων δημοσιοποιούν τη διαπλεκόμενη και πιθανότατα έκνομη δράση τους.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, γράφοντας ένα βιβλίο για να αποκαλύψει τη Δήθεν σκευωρία εναντίον του, αποκάλυψε τελικά την Πραγματική σκευωρία.

Αποκάλυψε την Τεράστια Επιχείρηση που στήθηκε, από τον ίδιο κι άλλα πολιτικά πρόσωπα αλλά και δημοσιογράφους, για να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, με αντικείμενο τις τυχόν ποινικές ευθύνες, του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, στους χειρισμούς γύρω από το σκάνδαλο Novartis, κι εν συνεχεία να διευρυνθεί το κατηγορητήριό της.

Ο τρόπος μεθόδευσης κι εκτέλεσης του σχεδίου αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά σκάνδαλα και τους ενόχους τους υπερβαίνει, πραγματικά, κάθε φαντασία.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ………

Υ.Γ. Ο Λοβέρδος τελειώνει την Γεννηματά: Φτιάχναμε τροπολογίες μαζί με τον Πλεύρη!

Στην Βουλή η Φώφη Γεννηματά παρίστανε την πολέμιο της ακροδεξιάς, στο παρασκήνιο όμως κατέθετε τροπολογίες που τις έφτιαχνε ο Θάνος Πλεύρης!

Ταφόπλακα στην μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής, βάζει με το βιβλίο του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Αν και ο ίδιος ως ιστορικό στέλεχος του κινήματος δεν έχει κρύψει την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος. Ίσως η αποκάλυψη του εκτός από μία κραυγή αγωνίας και έκρηξη ειλικρίνειας, να σηματοδοτεί την δημιουργία ενός νέου πόλου στην κεντροαριστερά όπου ο Ανδρέας Λοβέρδος θα έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος λοιπόν αποκαλύπτει πως μαζί με τον Θάνο Πλεύρη έφτιαχναν τις τροπολογίες που θα κατέθετε στην συνέχεια το ΚΙΝΑΛ ως δικές του!

Η αποκάλυψη αυτή εκθέτει προσωπικά την Πρόεδρο του κινήματος αλλαγής κυρία Φώφη Γεννηματά αλλά δείχνει και την εξαθλίωση του πολιτικού συστήματος που πίσω από τα σημαιάκια και τις δήθεν ιδεολογίες, στήνουν παιχνίδια στην πλάτη των πολιτών.

Πηγή newsbreak.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here