Ο Ανδρουλάκης Αντεπιτίθεται: Μιλάει για «Σύστημα Μητσοτάκη» και κατηγορεί τη διαπλοκή για «Vertigo»…του Βασίλη Σκουρή.

0
140

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρεώνει στο Μαξίμου τις «επιθέσεις κάτω από τη ζώνη» που δέχεται.

Σε γραμμή…Φώφης Γεννηματά, που μιλούσε για «Μαξίμου Α.Ε.» επανέρχεται η Χαριλάου Τρικούπη, ενώ ανοίγει μέτωπο και με τη διαπλοκή.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σήκωσε το γάντι που του ρίχνει το μέγαρο Μαξίμου, το οποίο ο ίδιος είναι βέβαιος πως βρίσκεται πίσω από το πυρ ομαδόν που δέχεται από τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μάλιστα, μιλώντας την Κυριακή στη Σπάρτη, μίλησε ευθέως για «Σύστημα Μητσοτάκη», υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς πως ο Πρωθυπουργός λειτουργεί με όχι καθαρά πολιτικά και μόνο κριτήρια! Ότι, δηλαδή, η δημοκρατία και οι θεσμοί έχουν πρόβλημα, καθώς με επίκεντρο το Μαξίμου λειτουργεί ένα «Σύστημα».

Ο χαρακτηρισμός είναι πολύ βαρύς και οι πληροφορίες μας επιμένουν πως πλέον θα τον χρησιμοποιεί συνεχώς ο Νίκος Ανδρουλάκης, (τον είχε όχι τυχαία αναφέρει ο Δημήτρης Μάντζιος στο τέλος της εβδομάδας) ενώ εδώ και μήνες τον χρησιμοποιεί κατά κόρον ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, όμως, επιτέθηκε με σφοδρότητα και κατά της-Μιντιακής και μη-διαπλοκής, κατηγορώντας την ότι είναι σε Vertigo γιατί ο λαός δείχνει Μηδενική Ανοχή στο Σύστημα Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι για «Vertigo» κατηγορούσε με το πρωτοσέλιδό του το «Πρώτο Θέμα» τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος προφανώς αποφάσισε να μην το αφήσει να περάσει έτσι…επιστρέφοντάς το!

Υ.Γ. Ο Μητσοτάκης σχεδιάζει την εξόντωση του ΠΑΣΟΚ!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ «ΚΑΙΓΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΩΝ…

-Θεωρούν ότι το 90% των «πράσινων» ψηφοφόρων στηρίζουν τις θέσεις της Κυβέρνησης,

-Εικόνες Εμφυλίου στη Χαρίλαου Τρικούπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here