Ο Βιβλικός Εφιάλτης ξυπνά στο Αφγανιστάν με εμπλοκή της Τουρκίας.

0
369

Εάν η Τουρκία καταφέρει και συμμαχήσει με τους Ταλιμπάν, θα ζήσουμε Βιβλικές στιγμές….

Στα χέρια των Ταλιμπάν πλέον η χώρα, η Τουρκία ετοιμάζεται να «αγκαλιάσει» τους Ταλιμπάν, ξυπνώντας τον Βιβλικό Εφιάλτη.

Ο βρώμικος ρόλος του Πακιστάν και τα τραυλίσματά του Aμερικανού Yπουργού Eξωτερικών.

Μαζική αυτομόληση των Αφγανών στρατιωτών που εντάσσονται στους Ταλιμπάν μαζί με τον οπλισμό τους.

Εκκενώνονται οι ξένες πρεσβείες πλην της Tουρκικής Πρεσβείας!!!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν, με τον πρόεδρο Ασράφ Γκάνι να εγκαταλείπει τη χώρα με ελικόπτερο και κατεύθυνση το Τατζικιστάν.

Την ίδια στιγμή ο Yπουργός Aμυνας της χώρας καταριέται τον Πρόεδρο και τους Αμερικανούς που όπως υποστηρίζουν δεν τους άφησαν να αμυνθούν απέναντι στην επέλαση των Ταλιμπάν.

Την ίδια στιγμή, ο Ερντογάν ποζάρει με τον Πακιστανό ομόλογό του σε μία επίδειξη θριάμβου, διότι όλοι γνωρίζουν ότι το Πακιστάν αποτελεί το συνεκτικό κρίκο υποστήριξης των Ταλιμπάν.

Αυτή ακριβώς είναι και η σημειολογία της φωτογραφίας. Ο Ερντογάν θέλει να δείξει ότι αυτός κάνει κουμάντο στην κεντρική Ασία πλέον.

Πριν από λίγο οι Ταλιμπάν έδωσαν εντολή σε οπλισμένες συμμορίες να εισβάλουν στην πόλη ώστε, όπως υποστηρίζουν, να αποτρέψουν το πλιάτσικο και τις μαζικές δολοφονίες!

Επίσης, ο Μουλάς και ανώτατος ηγέτης των Ταλιμπάν ισχυρίζεται ότι τα αστυνομικά τμήματα, το πανεπιστήμιο της Καμπούλ και το υπουργείο παιδείας, βρίσκονται πλέον υπό την προστασία των Ταλιμπάν. Αλίμονο στα κορίτσια που έκαναν το λάθος να πάνε σχολείο και πανεπιστήμιο.

Πριν από λίγο ο Yπουργός Eξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, υποστήριξε ότι το αεροδρόμιο της Καμπούλ θα παραμείνει υπό Aμερικανική προστασία, ενώ αρνήθηκε τον παραλληλισμό του Αφγανιστάν με το Βιετνάμ. Ορθόν. Ίσως η σύγκριση με το Βατερλώ θα ήταν πιο κατάλληλη.

Η Ρωσία από την άλλη, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει κυβέρνηση με την συμμετοχή των Ταλιμπάν, μέχρι νεωτέρας.

Ενώ τα σύνορα του Τατζικιστάν βρίσκονται πλέον υπό Ρωσική προστασία με τον Ρωσικό στρατό να έχει αναπτυχθεί σχεδόν σε όλο το εύρος, κρατώντας περάσματα ανοιχτά για όσους Αφγανούς επιθυμούν να βρουν άσυλο στη χώρα.

Υ.Γ. Ο Γιώργος Φίλης για τις ραγδαίες εξελίξεις στο Αφγανιστάν.

Υ.Γ.1. Καλεντερίδης για μεταναστευτικό μετά τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here