Ο Γιώργος Θωμάκος στον Alpha για τα μέτρα του Δήμου Κηφισιάς για τον κορωνοϊό.

0
464

O Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, στον Alpha, αναφέρθηκε στις κοινωνικές δράσεις που έχουν αναπτυχθεί στο Δήμο μας ως ασπίδα προστασίας των ευάλωτων ομάδων από τον νέο κορωνοιό.

Αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη ανταπόκριση και προσέλευση αιμοδοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται από το πρωί στο Δήμο μας.

Ο κ. Θωμάκος έκλεισε την συνέντευξη λέγοντας πως «δίνει το 50% του μισθού του και το 100% των δυνάμεων του, στην μάχη κατά του νέου κορωνοιού».

Ο Γ. Θωμάκος στον Alpha για τα μέτρα του Δήμου Κηφισιάς για τον κορονοϊό

Γ. Θωμάκος :Το 50% του μισθού μου, το 100% των δυνάμεων μου, στην μάχη κατά του νέου κορονοιούO Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, στον Alpha, αναφέρθηκε στις κοινωνικές δράσεις που έχουν αναπτυχθεί στο Δήμο μας ως ασπίδα προστασίας των ευάλωτων ομάδων από τον νέο κορονοιό.Αναφέρθηκε επίσης στην μεγάλη ανταπόκριση και προσέλευση αιμοδοτών στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται από το πρωί στο Δήμο μας.Ο κ. Θωμάκος έκλεισε την συνέντευξη λέγοντας πως "δίνει το 50% του μισθού του και το 100% των δυνάμεων του, στην μάχη κατά του νέου κορονοιού".

Gepostet von Δήμος Κηφισιάς am Dienstag, 31. März 2020

Ποιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες δίνουν επίσης το 50% των μισθών τους (ονόματα);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here