Ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος κοντά στους μαθητές των σχολείων της Κηφισιάς.

0
334

Κοντά στους μαθητές των σχολείων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος κατά την τελετή του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Θωμάκος συμμετείχε στην τελετή του Αγιασμού, στο Νηπιαγωγείο Εκάλης, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κηφισιάς και στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας, δίνοντας τις θερμές ευχές του στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς τους, για καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στους στόχους τους.

«Εύχομαι καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς που έχουν δύσκολο έργο να επιτελέσουν σε αυτή την ανασφαλή εποχή και στους μαθητές – ιδιαίτερα στους πιο μικρούς- καλή πρόοδο και καλά παιχνίδια γιατί το παιχνίδι πάει μαζί με το μάθημα. Με πίστη και αλληλεγγύη θα τα βγάλουμε πέρα αυτή τη δύσκολη εποχή».

Ο Δήμαρχος προέτρεψε τους νέους πέρα από τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτούν στο σχολείο και τις δραστηριότητες τους να γίνουν και ελεύθερες προσωπικότητες.

«Εκτός από την σχολική και εξωσχολική παιδεία φροντίστε να γίνεται ελεύθερες και ανεξάρτητες προσωπικότητες, διεκδικητικοί πολίτες και αγωνιστές της ζωής μεθαύριο» …….είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε την εκπαιδευτική κοινότητα πως:

«η Νέα Διοίκηση του Δήμου απέναντι σε οποιοδήποτε πρόβλημα και προτεραιότητα βάζει πρωτίστως ως ιερό καθήκον τουλάχιστον σε όλα τα σχολεία της Κηφισιάς της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης να υπάρχουν αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες φιλοξενίας και εκπαίδευσης των παιδιών μας».

Να σημειώσουμε επίσης πως εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη της Διοίκησης συμμετείχαν στην τελετή του Αγιασμού στα σχολεία κάθε γειτονιάς του ενιαίου Δήμου μας, δείχνοντας έμπρακτα το αμέριστο ενδιαφέρον στην εκπαιδευτική κοινότητα.

{jcomments on} 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here