Ο Δήμος Κηφισιάς πραγματοποίησε στις 02/07/2017 δράση καθαρισμού του ποταμού Κηφισού.

0
170

Ο Δήμος Κηφισιάς μετά από χρόνια, πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 δράση καθαρισμού του ποταμού Κηφισού, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν ευαισθητοποιημένους πολίτες, προσκόπους καθώς και μέλη του Συλλόγου «Ο Κηφισός», να συμμετάσχουν στην περιβαλλοντική δράση με κεντρικό σύνθημα Καθαρός Κηφισός-Στηρίζουμε Συμμετέχουμε. 

Η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Κηφισού αποτελεί κύρια προτεραιότητα του Δήμου Κηφισιάς.

Ο κ. Θωμάκος κατά την διάρκεια της δράσης μεταξύ άλλων τόνισε πως παρά τις υψηλές θερμοκρασίες πολίτες όλων των ηλικιών συμμετείχαν στην δράση καθαρισμού του Κηφισού, αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση τους σε θέματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Ευχαρίστησε τους πολίτες, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Δήμου Κηφισιάς και του ΣΠΑΠ ενώ απεύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κ.κ. Γιάννη Σπανολιό και Γιώργο Κεραμιτζόγλου από τον ΣΚΑΪ, που στηρίζουν τις δράσεις του Δήμου Κηφισιάς.

Παρόντες στη δράση ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς και Μέλος της ΕΕ του ΣΠΑΠ Δημήτρης Λιανός, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού του Δήμου Κηφισιάς και Μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ Παντελής Παπανικολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Κηφισιάς Ζέτη Κασιμάτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κηφισιάς Έφη Κούτση, Γιώργος Σκορδίλης και Γιάννης Τσαγκάρης και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Χρήστος Μαντάς.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here