Ο Δημήτρης Βερβεσός Πρόεδρος των Δικηγόρων ΚΑΡΦΩΝΕΙ τον Μητσοτάκη.

0
580

Κύριε Πρωθυπουργέ ρωτάμε ήρεμα:  «Συμφωνεί ο κ. Τσίορδας να ανοίξουν τα ειρηνοδικεία με τόσα κρούσματα;»

Πριν ένα μήνα ο Γιάνης Βαρουφάκης αποκάλυψε σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με ξένα fund που διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια.

Χθες ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι θα ανοίξουν εν μέσω πανδημίας τα ειρηνοδικεία, δηλαδή να συνωστίζονται σε 50-60 τετραγωνικά δεκάδες άνθρωποι για ποιο λόγο; Για να κάνουν προσημειώσεις και κατασχέσεις;

ΤΙ ΛΕΕΙ ο Δημήτρης Βερβεσός Πρόεδρος των Δικηγόρων:

-Συμφωνεί ο Τσιόρδας να ανοίξουν τα ειρηνοδικεία για προσημειώσεις και κατασχέσεις;

-Με ποια υγειονομικά μέτρα;

-ΕΟΔΥ υπάρχει;

-Αν δεν δοθούν άμεσα τα 800 ευρώ θα κάνουμε κινητοποιήσεις.

Υ.Γ. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων κ. Τσιόδρα! Υγειονομική βόμβα το άνοιγμα των δικαστηρίων επειδή το θέλουν τα «fund» του Μητσοτάκη!

Δυστυχώς κατά την διάρκεια της  καθημερινής ενημέρωσης στις 22/04/20 από Σ. Τσιόδρα, όταν ο κ. Ν. Χαρδαλιάς  «ξεκαθάρισε ότι το μόνο μέτρο που αίρεται από την επόμενη εβδομάδα, είναι ότι στις 27 Απριλίου θα ανοίξουν τα υποθηκοφυλακεία και για συγκεκριμένες διαδικασίες ανοίγουν τα ειρηνοδικεία και τα πρωτοδικεία» δεν υπήρξε καμία αντίδρασή από τον κ. Σ. Τσιόδρα!

Επίσης η σχετική ερώτηση που επρόκειτο να υποβάλει ο δημοσιογράφος του KONTRA NEWS προς τον κ. Τσιόδρα, εσκεμμένα αποκλείστηκε από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ακολούθησαν μετά την ενημέρωση!…

Υ.Γ.1. Ο Αντώναρος συνδέει το άνοιγμα των δικαστηρίων με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος θέτει το ίδιο ερώτημα, χαρακτηρίζει την κυβερνητικό απόφαση «περίεργη» και ζητά την παράταση της άρσης των πλειστηριασμών με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Και συμπληρώνει:

«Δεν επιτρέπεται να χάσει ούτε ενός Έλληνας το σπίτι του μετά έπο 10χρονη κρίση κι εν μέσω πανδημίας Κορωναιού.

Αν η κυβέρνηση δεν το κάνει, θα είναι υπόλογη στη συνείδηση όλων».

Οτι επιτρεπεται ξαφνικά να λειτουργήσουν ορισμένα δικαστήρια και για συγκεκριμένες διαδικασίες μόνο απορίες προκαλεί και…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Mittwoch, 22. April 2020

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών. Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here