Ο Δημήτριος Αγγελίδης της «Πρωτοβουλίας των τριών» συμπράττει με τον ανεξάρτητο και ανανεωτικό συνδυασμό «Δύναμη Ελπίδας»!

0
206

Όπως είναι γνωστό, μαζί με τους αγαπητούς μου συνεργάτες Γιώργο Σκορδίλη και Ηλία Νομπιλάκη ιδρύσαμε τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία Πολιτών» με σκοπό την κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ως επικεφαλή και υποψήφιο Δήμαρχο Κηφισιάς επιλέξαμε τον Γιώργο Σκορδίλη.

Επιθυμία μας ήταν και παραμένει η επιδίωξη μιας ικανής και δίκαιης διοίκησης του Δήμου μας, με την συνεργασία αρίστων συντελεστών και με την απολύτως δεδομένη προϋπόθεση ότι αυτός ο συνδυασμός, αυστηρά, δεν θα εκπροσωπεί και δεν θα έχει εξάρτηση από κανένα Πολιτικό Κόμμα.

Με αυτή την προϋπόθεση αποφασίσθηκε και ξεκίνησαν οι διεργασίες μας με τον συνδυασμό του Γιώργου Θωμάκου «Δύναμη Ελπίδας» και με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Κανακάκη «ΑΝΑΣΑ».

Στην διαδρομή όμως αυτών των διαβουλεύσεων, οι κ.κ. Γιώργος Σκορδίλης και Παναγιώτης Κανακάκης – ο καθένας τους ξεχωριστά – απεφάσισαν, για τους δικούς τους λόγους, να κατέλθουν αυτόνομα στις δημοτικές εκλογές.

Οι κινήσεις αυτές ΔΕΝ με βρίσκουν καθόλου σύμφωνο και με την πεποίθηση μου ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα ενιαίο πολύ δυνατό σύνολο που θα διεκδικήσει την Δημαρχία αυτής της πόλης, τόσο εγώ προσωπικά όσο και οι συνεργάτες μου κ.κ. Μαρίνος Παπαδόπουλος – Δικηγόρος, Γιάννης Καρατσιομπάνης – Εκπαιδευτικός, Ελένη Ζαφειροπούλου – Αρχιτέκτων Μηχανικός και Επίτιμος Διευθυντής Γ.Γ.Δ.Ε.-ΥΠΕΧΩΔΕ,…..μαζί με ένα πολύ μεγάλο αριθμό Δημοτών που είναι σύμφωνοι με τις απόψεις μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην συνεργασία μας με τον Γιώργο Θωμάκο και τους συνεργάτες του την Κυριακή 16/03/2014, για καλλίτερες μέρες για τον Δήμο Κηφισιάς.

Προφανώς ακολουθεί σύντομα και μια σειρά πολλών ακόμα γνωστών και φίλων με τους οποίους αυτή την στιγμή συνεχίζονται οι σχετικές συνεννοήσεις για την συνεργασία μας που θα ακολουθήσει.

Δεν υπάρχει ασφαλώς καμία αμφιβολία ότι παραμένουμε – και εγώ προσωπικά – πρόθυμοι για σύμπραξη με παλιούς και νέους συνεργάτες που θα θελήσουν να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια μας η οποία δεν είναι εύκολη αλλά που πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα μας δικαιώσει πέρα για πέρα.

Δημήτριος Αγγελίδης – Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
Διπλωματούχος Μηχανολόγος & Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ και κάτοχος Master in Business Administration (MBA).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here